ni meni
ni meni
Sjele komplikacije u Zabi.
e ovaj put je stvarno rano, srećom meni su i zadnje komplikacije.
Thnks cure![]()
je i meni jučer u hypo
ovome se jako veselim, nisam očekivala tako rano, a od 1. 10. i tako kreće porodiljni :D :D :D
i meni isto :D :D :Dsretna35 prvotno napisa
da ne pretražujem cijeli topic...![]()
ako idem na komplikacije dobit ću max 42xx kn?
kako se računa naknada za porodiljni za prvih 6 mj..jel ulazi iznos sa komplikacija u izračun ili dobijem punu plaću koju sam imala prije komplikacija?
puni iznos koji si imala prije komplikacija.
točno , prosjek plaće koje si imala kad si radila, jutros sam pitala na hzzou, znači nema limita prvih 6mj, šta je super
ovako,
sjela mi je neka uplata na račun 18. piše roditeljska pošteda-porodiljna.
ja sam na birou i ovaj mjesec sam prvi put dobila njihovu naknadu + razliku za par dana porodiljnog koji je završio sa prvih 6 mj.djeteta.to mi je treće dijete.
e sad me zanima šta je to roditeljska pošteda-jeli to netko dobiva.inače nisam dobila nikakvo riješenje sa mirovinskog za produženje tri god.šta sam predala u roku kojem i treba
i cure?oće bit šta skoro?
sumljam da bu bilo kaj prije ponedjeljka
ako utra stav na mirovinko.hr da bu doplatak, isti dan sjednu i naknade.Diana33 prvotno napisa
![]()
isusekoliko grešakaMuca prvotno napisa
dakle:
ako sutra (petak) stave na mirovinko.hr da bude doplatak, isti dan sjednu i naknade.
jeli ikome sjela danas gđa.naknada :?
da li znate naknada od grada za opremu novorođ. koliko treba da sjedne na rač.od predavanja papira'???
očito da če porodiljni sjesti u ponedeljak..amjeeee..ko če do tada čekati....![]()
meni sjelo nakon 1mj.la11 prvotno napisa
čini mi se da su meni bili rekli da ako predaš papire do 5. u mjesecu, dobiješ isti mjesec iza 15. a ako predaš kasnije, onda idući mjesec iza 15. to se odnosi na grad rijekula11 prvotno napisa
meni je seka nedavno rodila i rekla je da su joj rekli da je rok za isplatu 60 dana od predavanja papira.
od porodiljnog još ništa....hm bude li danas uopče sjeo...ostaje nam da samo![]()
a taman sam se ponadala sa ću ići shopingirat rano jutro..a kad ono........
![]()
Tako je, meni susjed radi na zdravstvu pa znam.Ja sam isto kasnila pa nisam predala do 5. al drugi mjesec sam dobila zajedno s porodiljnim,govorim o naknadi od hzzo-a, a od grada sam dobila za 2 tj. od prilaganja zahtjeva.la11 prvotno napisa
A ja se sutra spremam u H&M nadajući se naknadi :/
ja sam danas slučajno bacila pogled na tv kad je bio onaj tarot..i žena je zvala da pita dali če joj danas sjest porodiljni..a ovaj joj je rekao da hoče......pa sam se samo nasmijala,i rekla si ajde bar sad znam....
![]()
da zovem možda ja da pitam dali ču dobit na lotu...![]()
Da li je sjeo porodiljni u ZABI? Dajte me razveselite, na ovako oblačan dan.
ninunana još nije..ja gledam svakih 10minuta..nadajuči se da ću ugledat pozitivu...a kad tamo samo crvene brojke.....![]()
![]()
Meni jos nije, ali drago mi je da joj se mogu nadati tokom dana :DAdrijana prvotno napisa
POTPISUJEMMarsupilami prvotno napisa
Hypo sjelo u 12.30
Ima li što novog u ZABI u zadnjih pola sata? (porodiljna)
Pitanjce... koliki je iznos porodiljne naknade (onaj minimalni)? Nekako sam bila u uvjerenju da bi trebao biti oko 1660kn? Ili sam nešto krivo zapamtila?