porodiljni još nije sjeo u zabi...
dali je nekom drugom sjeo???? :?
porodiljni još nije sjeo u zabi...
dali je nekom drugom sjeo???? :?
ni u rb još ništa![]()
Sjela je porodiljna u pbzu. Ali mi nije sjela jednokratna pomoć iako su mi rekli da će doći sa porodiljnim ovaj mjesec. :/niky88 prvotno napisa
macakoljacica prvotno napisa
Upravo gledala, ništa od porodiljnog u zabi....ali jako često zna sjesti oko 14 sati.... meni su rekli da će jednokratna pomoć sjesti do kraja mjeseca, ništa nisu govorili o tome da će doći zajedno sa porodiljnom naknadom
porodiljna sjela na zabi
to baš porodiljna?a komplikacije?da se ne nadam prije ponedjeljka?
baš porodiljna. komplikacije obično budu koji dan iza.
u zabi sjela i porodiljna i jednokratna pomoć :D
Znači, ništa od komplikacija do drugog tjedna.![]()
u RBA još ništa, ali bude valjda do sutra. Treba ići po pelene![]()
i računeAdrijana prvotno napisa
ali mislim da bude do navečer
kada bi mogle sjesti komplikacije.?
jel ih možemo očekivati u ponedeljak.....
znači komplikacije možemo očekivati u ponedeljak???
Da, i ja čekam dio pa se nadam... A porodiljni je stigao!niky88 prvotno napisa
Konačno neka lova! :D
da meni je porodiljni sjeo a kao i da nije...samo mi je pokrio onaj moj crveni minus koji je na računu duuugo stajao....a sada čekamo komplikacije pa u kupovinu....![]()
Pfff meni su nešto bili zezli na zdravstvenom tako da sam 3 mjeseca več bez komplikacija, i sad mi imaju sjest 3 odjednom, još ništa na Zabi i nadam se da me neće zeznut sutra!
Roza sad si me malčice uplašila??Kaj su ti zeznuli sa komplikacijama?
Ma iskreno nema pojma što su točno zezli, jer mi tata rješava to več mjesecima dole u Dbk pošto sam ja tu u Zagrebu. Al eto danas očekujemo sve tri, navodno bi u Zabi trebalo iza 2 sjest :/
ma glavno da sjedne.....blagdani se bliže..a ja nisam počela propremati niti kolače jer čekam komplikacije da sjednu..a da ne pričam o ostalom....
dali su danas uopče nekome sjele komplikacije????
ni Zaba još ništa...sad sam postala več pomalo ljuta..
Evo ni na OTP-u još ništa, pa misle li oni to uopće uplatiti prije Božića?
![]()
![]()
![]()
![]()
sve se več bojim da nas nebudu zeznuli pa nam isplatili poslije božića...
A tek onda ču stvarno poluditi!!![]()
![]()
Sjelo u PBZ-u :D
pa herc bu mi stal ak je to istina :D
Zaba još uvijek ništa. :?
Ali ak je vama čičilo na račun valjda bu i nama.
sjelo sjelo i u Zabi :D
bome, ko da sam na lotu dobila
Kad sam vidjela da je vama sjelo pohitala i ja na otp, evo upravo sam završila s plaćanjem računa :D :D :D
Bitno mi je da sam to skunula s grbače :D
ja imam u medimurskoj i jos uvijek nista...![]()
sestrična mi je rodila u kolovozu ali zbog potvrde o plaćenim doprinosima nije dosad mogla predati zahtjev za porodiljno(poslodavac tek 29.12 uplatio doprinose) moze li sada predati jeli kasno inače radi već 23 mjeseca (kladionica9 i nije imala pojima o stvarnom stanju jer je zdravstvena bila ok čak i za bebu dobila preko poslodavca
Nije kasno, neka preda što prije, da je predala do 5.1. novac bi dobila već 20.1., ovako će čekati veljaču.anica68 prvotno napisa
Potvrda o plaćenim doprinosima im je nova fora, nisam sigurna je li zakonito, ali svakako je neustavno odricati prava trudnicama i rodiljama zbog dugova poslodavaca.
a istina ali nazalost tako je![]()
Djecji tek u srijedu tako da se ne nadam naknadi ranije :/
http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=2288
jel sjeo kome porodiljni možda????? :/
Ja sam u RBA, nije. Prošli mjesec je bilo 18 pa se nadam da će vrlo skoro.ribicaa prvotno napisa
I meni se čini da ništa od novčića do srijede, porodiljna naknada obično sjeda kada i dječji doplatak, u siječnju kasne i plaće, kako ne bi onda i naše naknade![]()