Meni je sjeo povrat, još u 4. mjesecu, a mom suprugu nije niti obrađen, a predali zajedno......
Meni je sjeo povrat, još u 4. mjesecu, a mom suprugu nije niti obrađen, a predali zajedno......
mislim da budu komplikacije sutra,jer čitam po drugim forumima da ih jepuno tek danas dobilo porodiljne naknade...
mislim...![]()
nama porodiljna još nije sjela u PBZ-u...a što se povrata poreza tiče, ja sam dobila prije 10 dana (prijavljena sam u Vukovaru)
ja bila u banci (ZABA) i još porodiljni nije sjelo, pa jel moguće da nekima je, a nekima nije
niky88 jel tebi sjeo porodiljni ili što drugo?
što se tiče povrata poreza MM dobio prije 2 tjedna
Povrat poreza ide od travnja do kraja rujna, čisto da si znate računati koji niste primili.
čini se da za drugih 6 mjeseci kasni
i...jel su kome sjele komplikacije? ja bi u shoping za bebu...![]()
Za sad još ništa......al meni ak sjeda, sjeda poslije 14h u erste pa još provjerim tad......u nadi je spas....
![]()
ni u RBA još ništa od komplikacija - upravo provjerila...
valjda bude danas ili sutra
Danas mi je sjela naknada za opremu novor. (2300 kn) - predali smo papire prošli mjesec.
Znam da ima druga tema o tome, no pitam tu:
Kako sjeda naknada od grada (Zgb)? Za to još nismo predali papire.
Zadnji put je bilo 3000kn odjednom, sad mi je nešto ostalo u sjećanju da se višekratno isplaćuje (drugo dijete).
pliz ako nekome sjednu komplikacije u Zagrebačkoj da javi, tnx
icyoh - isplata ide kroz 3 godine! dakle predaš sada, brzo ti stigne rješenje i kroz 1mj prva rata (tih 2000kn ili koliko već) pa onda za godinu dana opet i za dvije opet
za 3. dijete, isplate 11000 jednokratno
btw, komplikacije u rba - ni danas još ništa!
i...? jel kome su kome sjele komplikacije?
Zaba još ništa.....
ali meni kad sjedaju komplikacije uvijek mi sjedne poslije 12h...
Meni isto nisu sjele komplikacije!
Vidim da nisam jedina, a već sam se prepala da ni neću dobiti! Od .1.4. sam na bolovanju pa mi budu ovo prve komplikacije u ovoj T od strane Hzzo-a......
Prijateljica je prekjučer dobila naknadu za porodiljni (ima bebu od 3mj...)
Ništa još od komplikacija na PBZ-u sad sam provjerila
ima li tko kakvih novosti??
jel možda netko zvao hzzo?
ni na zabi ništa.
živciraju me!! dolazi vikend i ponedjeljak je već 24. opet ću dobiti opomenu za kredit...
bumo se i načekale...bitno da oni sebi na vrijeme isplate plaćice od nekoliko desetaka tisućica kunica!!!
![]()
meni nisu sjele komplikacije, isto ZABA, sad sam išla gledati!
![]()
Prije ponedjeljka sumnjam da će sjest, ipak je vikend,![]()
ima možda ko da može provjeriti preko mebaneta za međimorsku banku?
[QUOT E=andreja;1630523]si sigurna da su to komplikacije,možda ti je nešto drugo sjelo?[/QUOTE]
Bila sam sigurna, sad više nisam kad vi velite da nije sjelo. Treba mi sjesti i ona lova nakon 90 dana bolovanja ali to su mi rekli da će sjesti krajem 5 mj. pa sam ja pretpostavila da su sjele komplikacije a ne to budući da je jučer bio tek 22.
Onda nisu![]()
migoh - druga rata ide godinu nakon prve (bar bi trebala, ako u međuvremenu ne ukinu sve to skupa)
ne mogu vjerovati da nisu točni s komplikacijama, jedan mjesec ovak drugi onak, al uglavnom kasne, grozno
Bila sam sigurna, sad više nisam kad vi velite da nije sjelo. Treba mi sjesti i ona lova nakon 90 dana bolovanja ali to su mi rekli da će sjesti krajem 5 mj. pa sam ja pretpostavila da su sjele komplikacije a ne to budući da je jučer bio tek 22.
Onda nisu[/QUOTE]
Lova nakon 90 dana bolovanja? To je nekako zakonski regulirano ili to ovisi o poslodavcu? O kojem iznosu je uopće riječ?
Znam da se hvatam za slamke, ali svaka kuna je dobro došla![]()
Da li će nam danas sjesti naša crkavica??? Baš sam neka ljuta i jadna........
pa valjda bude...ja se nadam!![]()
Lova nakon 90 dana bolovanja? To je nekako zakonski regulirano ili to ovisi o poslodavcu? O kojem iznosu je uopće riječ?
Znam da se hvatam za slamke, ali svaka kuna je dobro došla[/QUOTE]
To je nekakva pomoć kada si na bolovanju više od 90 dana bez prekida (oko 3.000,00 kn).
Riječ je o državnoj firmi.
Posljednje uređivanje od valentine : 24.05.2010. at 10:24
Još ništa na PBZ-u
Majku im njihovu!!!!Kaj se čeka "limun"?
ima li tko novosti..ajde baram da netko javi da su sjele komplikacije..da se veslimo da če danas sjesti...