kakvi šupci...ja sam mislila da imaju svi pravo na dd ali samo iznos ovisi i prosjeku plaće.......
nista, otici cu do njih pa cu vidit sta ce mi oni rec.
jer stvarno mi nije jasno, jer moj diver koji radi na istom mistu di i mm , i moja jetrva je isto nezaposlena, koji imaju curicu 15 dana mladu od Ivana, njima je stiglo rjesenje da imaju pravu. to me je totalno zbunilo.
Djeli se na cijelu godinu sigurno (E rođena u 1.2009. a ušla mi u prosjek za plaće u 2008.). Ako sumnjaš najbolje da odeš u MIO. Sretno.
U RBA još ništa od naknade.
Posljednje uređivanje od sammy : 18.05.2011. at 11:25
Curke, kako sjeda porodiljna, a kako komplikacije? ja sam u petom mjesecu bila pola - pola! Upravo mi je sjela porodiljna u Erste
obično su mi 18-od sjedale i komplikacije. One za sada još ništa...![]()
Sjela porodiljna u Zabi!
jeeeeee..znači stura sjedaju i komplikacije....)))
komplikacije ni danas ništa![]()
meni još ni porodiljna nije sjela
sjele mi sad nakon 13 i porodiljna i naknada za novorođenče![]()
erste isto ništa
e pa sad me već ljute!!!!
uvijek su do sada sjedale 19.
jesu da....čak i 18......držmo fige za sutra
evo, ni rano ujutro nije sjela naknada....dali će biti do kraja dana?
ja danas na svadbu...kako ću dati poklon????
i ja gledala, ni n od naknade... meni je ovo prva, trebam dobiti za 4. mj. papire predala oko 26.04. teta na šalteru je rekla da ću prvu isplatu dobiti u svibnju, ali sad me frka ako me izostave...
ma neće te izostaviti ...ja uvijek oko 24..26 predam papire...svima kasne ovaj mjesec...a dani ko godine...![]()
bit će da nema para u proračunu... sad će nam se sigurno neki ministar javit iz neke daleke i strane zemlje uvjeravajući nas kako je hrvatska ostvarila velik uspjeh jer joj je odobren kredit uz par milijuna eura po šanerskim kamatama ... uh...
ajmo pozitivno....bit će danas...mora....jer petak je....ja i onako neću danas moći dići jer u mojoj banci mora proći 24 sata....al bit će vidljivo danas...mora!!
erste.....znam da pbz se može odmah dići..
ako bude danas na zabi se tek vide komplikacije iza 13h!!!!!!!!
ovo mi je prvi put da iščekujem tu naknadu...i sad treba dočekati dali će biti ili ne...odmah gledam u 13:15 hahaha
draga i ja ....i takoder idem u svatove al sutra...bit ce zanimljivo sjediti ...)) dok drugi tancaju...šta je bilo da toliko čekamo -Uskrs i nemilosrdno trosenje....
samo da netko napiše da je sjelo...bilo koja banka.....tračak nade..)
evo jedna frendica kaže njoj sjelo jučer u splitskoj
čekamo ...čekamo...al smo bile rastrošne za Uskrs i za svoje bebice....
jadne smo ..jadne...al bitno da predsjedniku treba još milijuna za živit....a ja mlijeka nemam...ideeeš država
bas su super...curke moje još ništa u zabi....ali ni igdje drugdje izgleda kad nitko ne javlja ...
i ja sam provjeravala u zabi i ništa...možda će biti poslje 17 h...gledala sam prošli mjesec je bilo 19.
meni se i plaća uvijek vidi poslje 17 h...
tako se tješim
da li se nešto mijenjalo u vezi naknade za blizance nakon navršenih godinu dana? mislim na iznos
Sjele komplikacije u Erste!!
.....ali nisam dobila sms obavijest već sam zvala banku!!
zaba još ništa..sad sam gledala! ali dajete mi dobru nadu!!