Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure, može mala pomoć?
    ovih dana bi išla na obvezni porodiljni dopust (28 dana prije poroda).
    na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći sam bila tjedan dana u studenom, cijeli prosinac i siječanj i za taj period sam u HZZO dostavila prosjek zadnjih 6 plaća.
    u siječnju mi se povećala plaća (zbog napredovanja), a na posao sam se vratila i radila opet cijelu veljaču, ožujak, travanj, svibanj i polovicu lipnja (dio koristim GO).
    pretpostavljam da moram donijeti u hzzo novi prosjek plaće (zbog povećanja).
    što mi još treba od papira(osim doznaka moje dr)?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    cure, može mala pomoć?
    ovih dana bi išla na obvezni porodiljni dopust (28 dana prije poroda).
    na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći sam bila tjedan dana u studenom, cijeli prosinac i siječanj i za taj period sam u HZZO dostavila prosjek zadnjih 6 plaća.
    u siječnju mi se povećala plaća (zbog napredovanja), a na posao sam se vratila i radila opet cijelu veljaču, ožujak, travanj, svibanj i polovicu lipnja (dio koristim GO).
    pretpostavljam da moram donijeti u hzzo novi prosjek plaće (zbog povećanja).
    što mi još treba od papira(osim doznaka moje dr)?
    izgleda da sam se zeznula sa tim povratkom na posao u veljači jer će mi naknada ipak biti manja zbog neisplate plaće u prosincu i siječnju!
    navodno bi mi se više "isplatilo" da sam ostala cijelo vrijeme na komplikacijama.
    provjerit ću još danas u HZZO-u.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •