Javljajte za komplikacije (ZABA), i ja čekam s nestrpljenjem...
Javljajte za komplikacije (ZABA), i ja čekam s nestrpljenjem...
Ipak i komplikacije u RBA stigle![]()
pratim vas ja i inače, ali evo registrirala sam se da javim svim budućim mamama da su komplikacije sjele u erste....good day....!!!![]()
zaba još ništa....... katastrofa uvijek su zadnji
Jel nekom sjelo u hpb??
imam osjecaj da mi nece ni sjesti danas, a tako mi trebaju novceki....![]()
Nešto sam išla provjerit na e-zabu i vidjeh da je sjeo porodiljni! A nisam ga očekivala ni pod razno do ponedjeljka![]()
znači i komplikacije bi mogle u ponedjeljak?
Je, i meni sjeo porodiljni. Dajte recite mi vi koje ste nedavno rodile i dobile onu otpremninu od države. Koliko točno se dobiva? ja dobila nešto puno novaca pa mi nije jasno što je to, pretpostavljam da je otpremnina ali nisam sigurna
ovo država daje svakoj rodilji. A svaki grad opet daje svojim građankama, ne znam koliko je za St, raspitaj se
ja dobivam porodiljni onih minimalno (1663kn) , ali sam dobila više jucer.i nije mi jasno što je to.na internet bankarstvu piše porodiljna naknada.a djecji mi još nije bio.u ponediljak ce.kaže frendica da je to neki porez na bolovanje i porodiljni.njen poslodavac dobia obavjest.i zato je veci iznos.o kakvoj otpremnini pricate.pojma nemam![]()
Kad rodiš onda daš zahtjev na socijalnom za otpremninu, novce koje država daje svakom novorođenčetu.
to sam dobila davno.mislila sam da je ovo nešto drugo u pitanju.
Nije otpremnina nego opremnina tj. novac za opremu novorodjenceta![]()
Znači država daje opremninu za novorođenče 2.328kn, evo ako netko zna nek mi kaže koliko daje grad Split za prvo diejte. I šta se radi da bi se dobila ova otpremnina? Samo ić an socijalno sa rodnim listom?
Meni su ovako rekli na hzzo-u. Kad se djete rodi treba ga prijaviti na zdravstveno. Popunjava se zahtjev na hzzo-u uz koji se prilaže preslika rodnog lista djeteta, uvjerenje o prebivalištu ili stalnom boravku u RH za majku i popunjava se taj broj prijave (broj osiguranja djeteta). Jednokratna novčana potpora za novorođeno djete iznosi 2328,20 kn.
jesu li kome sjele komplikacije?
U zabi nisu, upravo sam gledala. Dok mi je dio porodiljnog sjeo u petak.
Da...valjda...još nikome ništa nije sjelo, hmmmm....![]()
još ništa u rba...![]()
ništa od komplikacija!![]()
izgleda nista od komplikacija.... nevjerovatno....
mislim stvarno,mi na komplikacijama smo uvijek zadnje rupe na svirali
kad se dobiva prva porodiljna nakon bolovanja, prije poroda ili tek nakon poroda?
Meni komplikacije nisu ni sjele nikada prije 22. u mj,pa se nisam ni razočarala, a dolaze mi redovitije i prije nego što je plaća! Tako da nije sve crno![]()
zna li netko jel bude to danas? meni su uvijek sjele do 20. , prošli mj su jedino malo kasnile
cure na jednom je forumu ženskica napisala da joj je sjelo u PBZ pa si provjerite ak imate tamo račune..kod mene na Zabi još niš
Sjelo u RBA
Hbp???? Jel sjelo kome?????
Upravo to... al' treba i razmake koji put staviti![]()
![]()
jel kome sjelo u zabi?????
izgleda da će opet u pola 6 ko prošli mj , fakat nisu normalni, prvom prilikom mjenjam banku
Zaba sjela!!