a jel isplata komplikacija prije dječjeg ili poslije? kad će novčeki?
a jel isplata komplikacija prije dječjeg ili poslije? kad će novčeki?
kaj nisu komplikacije 20. u mjesecu?
kako?
evo gledam zadnja 3mj.
19., 21., 20.
danas jos nista tako da vjerujem da ce sutra jer je 20. subota.
aha! to su curama porodiljne sjele! ja mislila to sve sjeda zajedno. ja čekam komplikacije, ništa još danas, upravo sam gledala.
ako se nije nesto promjenilo, prije su i rodiljne sjedale oko 20. i isto sam mislila da hzzo isplacuje sve u isto vrijeme. ocito sam krivo mislila![]()
Mislim da rodiljne idu prije komplikacija. Btw, 20. nije subota već petak![]()
Padam u nesvjest! Sjele komplikacije u PBZ!
Još ću malo gledati taj iznos na računu prije nego poplaćam račune...
sjela zaba
sjelo i u rba
joj meni odleti...al eto...pola sata veselja cure moje... tako nam malo treba..![]()
da li je sjela rba u hpb
nije mi jos sjela porodiljna u rba
jesam jedina ili![]()
Da li je za drugih 6 mj. porodiljna naknada ista za sve?
ovaj mjesec sam dobila cca 2200 kn(beba ima 7mj.) ... mislila sam da ću dobiti cca 2600??? kako se ona obračunava??
.... prvih 6 mj. sam dobila cca 3600....
ja sam na minimalcu.1663kn. a od kad sam ušla u drugih 6mj porodiljnog dobivam 2203kn.nije mi jasno kako.
cure jel ima jos neka da joj nije sjela porodiljna u rba osim mene, da znam dal da zovem ili sta, sad je vec 5 dana proslo, ne znam di je zapelo
mislim da je svima već sjelo
meni kompilikacije u splitskoj jesu a oni su uvijek zadnji
mikka, zovi i vidi di je zapelo
mikka, jesi produzila porodiljni?
Cure, oprostite ako pitam pitanje na koje je već odgovoreno, al da ne čitam 50 str topica...
Dakle, 8.2. otvaram porodiljni(onaj 45 dana prije termina), nisam na bolovanju i poslodavac će mi isplatiti dio plaće za tih 7 dana rada u veljači, ono što me zanima je kada mogu čekivati isplatu porodiljne naknade za veljaču?
Hvala![]()
Posljednje uređivanje od Totto : 24.01.2012. at 09:00
da po broju radnih sati, ako vam je prosjek plaća bio manji od 4250kn.
Totto
Za ove preostale dane češ predati do 5 ožujka i oko 20 ožujka će ti sjesti. Bitno je predati na vrijeme
Cure, molim za pomoć, tražim po forumu ali bezuspješno...
jeli bilo kakvih promjena po pitanju naknada za komplikacije.
ima li kakav slućaj da se dobiva puna plaća kad si na komplikacijama ili je zbilja max cca 4200?
maksimalna nakanda za komplikacije u trudoći je 4600 kn
da se nadamo sutra porodiljnoj naknadi???
i zanima me za djecji produžiti, što trebam od dokumenata predati?? samo moja i muževa primanja iz prošle god,ili još neke dokumente??
joj da bar bude sutra....da nečekamo ponedjeljak...:/
ništa izgleda u ponedjeljak..
a i tak mi svejedno dobijam drugi dio prodiljnog onaj prekrasni iznos od dvi tisuće kuna i još neš sitno..bas prekrasno !!!!
a deeeeeeee....danas....a jel ikad bilo subotom...)
jooj nadam se da će bit danas...uplata se vidi poslje 13 h tako da još ima vremena
porodiljni sjeo u ZABI
juuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu još erste čekam..)
Cure, zna li tko koliko im treba za uplatiti onu jednokratnu pomoć s HZZO onih divnih 2300 kn ili koliko već je. Ja sam predala papire još u prosincu i rečeno mi je da će biti s naknadom ali nije došlo ni prošli ni ovaj mj.
Meni su isplatili s prvom rodiljnom naknadom nakon poroda, znači, u prosincu.
Nazovi pa ih pitaj gdje je zapelo.
erste porodiljna.....još ništa.....
jesu vam sjele komplikacije?