ni volksbank
erste nita još
zaba sjelo
pitanje: roditeljska naknada mi je manja nego do sada, ne kužim zašto... ima nešto što ne znam ili da ih zovem?
ispravak: rodiljna je još uvijek. ne roditeljska. tek sam predala zahtjev za roditeljsku. valjda sam zato zbrzala...![]()
u rba je sjelo
volksbank sjeo u međuvremenu
eo sjeo i erste..
hjooj, blago vamaaa, kako sam vam zavidnaaaaa. nama budu komplikacije valjda u petak (daj Bože)...
Ja sam prije dva mjeseca predala papire za dječji? Nema rješenja još... Kako to funkcionira? Kada bi mogla očekivati išta?
I da, da li je netko dobio uplatu o grada - tj. naknadu za rođenje djeteta?
Posljednje uređivanje od mlukacin : 19.04.2012. at 14:27
eto sjele i komplikacije upravo ako koga zanima![]()
jeej, sjela i zaba, Bog ih blagoslovio, da mogu račune platit![]()
O čemu ti to, kakav svibanj? Dječji na temelju novih zahtjeva je bio prošli mjesec. Ali svejedno, nikakve pauze nema ni kad se obrađuju novi dječji
meni još nije došlo novo rješenje za djecji.predala ga krajem drugog mj. a prošli mj sam isto dobila djecji.
Kaj je onda s tim dječjim? Kaj su već išle uplate?
http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=2830
Evo, tako da ne kužim tko je mogao dobiti ako su uplate išle tek danas ?
Da sam prije pitala pitala prije bi sjeo...
Dakle na erste je sjeo dječji
Splitska, dječji stigao. Hvala Bogu jer je porodiljni otišao na režije i dr račune. aaaaaaaa
Meni nije sjelo,a prošli mjesec je,jer to znači da imam pravo i ove godine,ak je prošli mj.bila uplata dj.dop.
trina mi smo prošle godine čekali do svibnja za isplatu jer smo slali prvi put zahtjev,tako da je bilo pauze,u svibnju su nam sjeli zaostaci!
Mislim da je sjeo u svim bankama,čitala sam da doplatak za 2012.godiunu kreće od 1.03.2012.,znači uplata dd za prošli mjesec je bila na osnovi od 2011.g.,a ovomjesečna uplata je na zahtjevima za ovu godinu.Kome nije sjelo,niti neće,barem tak se vidi!
Čekati rješenje i eventualno zaostatke,sad razmišljam jesam li još kaj zaboravila od dokumentacije!
može jedno brzinsko pitanje o dd?
ja na komplikacijama ( trenutno na porodiljnom) imam oko 3400 kn
muž ima plaću 2500 kn
imamo curicu i sad ću rodit drugo
da li i od kada imamo pravo na dd?
tnx
Posljednje uređivanje od astral : 21.04.2012. at 11:27
Kad rodiš, prosjek prihoda po članu će ti biti 1475 kn i imat ćeš pravo na dječji. Kad rodiš i kad skupiš papire od bebe i vaše i zahtjeva za dd, šalji tamo i počet ćeš dobivati od datuma prijave
trina,po mojoj računici imam pravo,jedino razmišljam u dobitku je navedeno,odnosno po poreznoj kartici,dobitak od najma apartmana,i ta 3 mjeseca prelazimo limit za pravo na dd,no ostale mjesece ne,jedino 12 kad mm dobije božičnicu.Neznam možda ta 4 mjeseca utječu.
Ima li netko da mu nije sjeo dd? Ja zovem tamo cijelo jutro i nitko se ne javlja...
Da raspletem priču, ako još nekome nije sjeo dd, rekli su mi da još nisu stigli obraditi zahtjeve za dd osoba koje su predale svoj zahtjev krajem veljače. Slijedeći mjesec ćemo dobiti zaostatak i redovnu isplatu.
hej, curke, kaj misite, kakve su šanse da komplikacije sjednu ipak u petak, 18. 5., a ne u ponedjeljak, 21. 5.?
za komplikacije nevjerujem,ali porodiljnanaknada bi mogla u petak.
da bar bude sutra naknada
meni zadnji porodiljni![]()
Posljednje uređivanje od zadarmamica : 17.05.2012. at 10:10