ni rba nista hvala bogu da nemaju novaca...
ni rba nista hvala bogu da nemaju novaca...
pa kad misle oni to uplatiti..........
![]()
rba samo djecji sjeo :/
Nadam se da ce por. naknada sutra![]()
mislim da si u krivu...vidjet cemo kad uplate, ali koliko ja znam i praznici se tretiraju kao radni dani sto se tice izracuna naknade. tako da bi trebalo biti poprilicno radnih satiMarsupilami prvotno napisa
184 ako se ne varam
u pravu si![]()
Sati rada u 2008. godini
ima li tko informaciju hoce li porodiljne biti danas?
Uzasno me ljuti to cekanje i iscekivanje svaki mjesec!
Erste banka još ništa...bila na bankomatu prije sat vremena.
Pa nisu normalni, sad sam ljuta![]()
i ja svako malo pogledam preko internet b.javim kad bude da hodate bezze na bankomat
evo ja dobila tetu u HZZO na telefon i kaže da će
lova biti danas
aj sad...šaljite mi puse zahvalnice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedino me cudi da vele danas a vec je skoro 2 sata!
Drzimo palceve.
pa lijepo već par dana govore da imaju deficit u proračunu
![]()
![]()
![]()
pitam se jel i njihova povišica kasni
uglavnom, svako malo su neki deficiti, rebalansi i slična čuda koja se sigurno ne prelome na njima
bleeda prvotno napisa
![]()
![]()
:D :D
![]()
jel dosta il može još pusa?
ma išo je Šuki posudit pare da nam isplate...neće se čovjek zamjerit trudnicama i friškim mamicama...cijeli svijet zna da smo neuračunljive u ovom perioduStijena prvotno napisa
(pri)sjelo i menibleeda prvotno napisa
![]()
ma sigurno ga je strah ječmenca![]()
![]()
![]()
![]()
U Erste još ništa....![]()
Da vas pitam nešto.
Ja sam nezaposlena,na burzi. Zahtjev za porodiljni sam predala dan-dva prije Nove godine.
Rodila sam 23.12.
Jel znate hoću li dobiti šta ovaj mjesec ili tek sljedeći?
ja se pridružujem ovom pitanju. samo što sam ja rodila 9.12 a zahtjev sam predala 22.12.Romana prvotno napisa
koliko se ja sjećam kad sam rodila prvo dijete (3.1.) sam zahtjev sam predala sredinom 1. mjeseca a novce sam već dobila u 2. mjesecu.
Pitam, jer ne znam ima li ona caka da obrađuju zahtjeve predane do određenog datuma. :/
Trebale bi dobiti ovaj mjesec jer papiri se predaju do 5. u mjesecu za prethodni mjesec.Nina20 prvotno napisa
Dakle da bi dobile naknadu u 1. mjesecu (za 12.mj) papire je trebalo predati do 5.1 a koliko vidim obje ste to napravile![]()
super :D
znači jedino nam preostaje čekati pa novci sjednu
![]()
![]()
![]()
![]()
čekamo....
odbrojavanje počelo..i to komplikacije za 12.mjesec![]()
meni sjeo porodiljni u rba :D :D :D
Komplikacije uvijek par dana poslijethe enchantress prvotno napisa
valjda će do petka sjestiAdrijana prvotno napisa
Curke imam malu nejasnoću pa opet molim vašu pomoć...
Sjeo je danas porodiljni u Erste i zbog toga :D
Tj. da objasnim malo..u 12.mj sam imala pola komplikacija, pola porodiljnog i danas je sjelo točno pola ''nečega'' od tog dvoje...
Jel to znači da će druga polovica nečega isto sjesti uskoro ili :?
Pomozite zbunjenoj...ipak mi je to prvi porodiljni, a bebica stiže kroz par dana...ta zbunjenost je od hormona![]()
Gabrijela11 prvotno napisa
sjeo ti je dio koji se odnosi na porodiljni, a druga polovica su komplikacije koje obično sjedaju dva do tri dana kasnije. sretno!
Vila hvala ti na pomoći...sad mogu malo mirnije zaspati
Šaljem![]()
Meni nije sjeo porodiljni za onih par dana.![]()
Samo oprema za novorođenče.
Jel postoji mogućnost da nekako provjerim u čemu je stvar?
MM je predavao papire, sto stvari u jednom danu, pa se pitam jel uopće predao za porodiljni.
On nema pojma, samo se sjeća gdje je bio, ali ne i šta je radio.![]()
@Nina20, ti si isto na burzi?
koliko ću primat sad na komplikacijama i moram li nositi kakve doznake i kamo? malo sam zbunjena po tom pitanju. u radnom odnosu na neodređeno sam.
az, na komplikacijama primaš maksimalno negdje oko 4.250 kn, čini mi se (ja još čekam svoju prvu naknadu).
Sad si pretpostavljam otvorila bolovanje, na kraju mjeseca kod dr. opće prakse po doznake koje nosiš u firmu da potvrde te da ti daju prosjek plaće zadnjih 6 mjeseci, s tom dokumentacijom ideš na hzzo i predaš zahtjev za isplatu naknade (pupniš tamo obrazac), kopiju osobne, zdavstvene i tekućeg računa. Naknadu dobiješ tek idući mjesec.
Sve ti piše tu http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=63954
PBZ još ništa od komplikacija....
kakva nam je država dobit ćemo tek idući petak![]()
Hm, da. Kad sam vidjela da je topic naknada još od prošlog tjedna aktualan pomislila sam si kak je ovaj mjesec rano počelo odbrojavanje. Ipak je siječanj dug, a proračun u težoj krizi. U prosincu smo dobile 23.(ak se dobro sjećam) al nisu ni mogli puno kasnije jer bi nas ostavili bez love za Božić, a ako se sjećate u 11. mj. smo dobile tek 26., 27. tak negdje... kako je kome sjelo.
Još nas stignu danas popodne "razveselit", ali ovaj mjesec nisam optimist. Ili možda jesam ako se trudim razmišljat na način "što kasnije stigne lova, kasnije ću je potrošiti"![]()
Erste - komplikacije još ništa!!!
Pa kad to misle uplatiti?! Uh, što sam ljuta![]()
Krasno! Svaka im čast...za povišicu svoje plaće imaju a za male bebače ne....samo nek još jednom gđ.Jadranka spomene pad nataliteta....![]()
a hoće li me vratiti na posao kada krvarenje stane? tek sam u 5. tjednu. znam da niste proroci ali prema vašim iskustvima i iskustvima vaših poznanika... hvala![]()
**az** vjerojatno neće, doduše to ovisi od tvojeg ginekologa najviše, ali mislim da će i on igrati na sigurno, mirovanje... Komisija te neće odbiti, čisto sumnjam da bi oni preuzeli odgovornost ak se što desi ako su te vratili na posao. Jedino kaj mogu zafrkavati ko mene, ja svaki mjesec moram na komisiju nositi papire![]()