Mozda jer si nakon 8 dana porodiljno onda ti ni ne mogu radit drugaciji izracun. Ja sam na komplikacijama od 10.mj i bit cu do 4. Tad tek porodiljni. U tom slucaju je drugi izracun. Ja pitala. Za tvoj slucaj nije. To je normalno.
Mozda jer si nakon 8 dana porodiljno onda ti ni ne mogu radit drugaciji izracun. Ja sam na komplikacijama od 10.mj i bit cu do 4. Tad tek porodiljni. U tom slucaju je drugi izracun. Ja pitala. Za tvoj slucaj nije. To je normalno.
Ali kad sam se raspitivala na hzzo, nisu znali koliko ću ja biti na komplikacijama, a svejedno su mi rekli da vrijedi taj isti obrazac. I kako ne bi mogli računati i tu polovicu mjeseca da rade novi izračun- radila sam do 20. i za to sam dobila plaću-mogli su mi to računati u prosjek da računaju tako.
I htjela sam dodati ovo što kaže kavofob- ne računaju oni čisti prosjek tih 6 plaća kao aritmetičku sredinu i onda taj iznos isplaćuju svaki mjesec. Nego izračunavaju naknadu ovisno o broju radnih sati koje ima taj mjesec (prema tome koliko ti dobivaš plaću za radni sat).