Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala puno, nisam bila ziher da li u lipnju-srpnju idem po novi prosjek pa bi u to usao travanj s malom placom
    hvala!
    zakaj bi išla po novi prosjek nisam baš skužila ako ideš na komplikacije, i zakaj misliš da bi imala manju plaču na godišnjem ( računa se iz prosjeka prijašnjih plača), sve jedno je ideš li na komplikacije 1.4. ili 29. 4.ak kužiš,

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zakaj bi išla po novi prosjek nisam baš skužila ako ideš na komplikacije, i zakaj misliš da bi imala manju plaču na godišnjem ( računa se iz prosjeka prijašnjih plača), sve jedno je ideš li na komplikacije 1.4. ili 29. 4.ak kužiš,
    nisam znala da li treba ićipo novi prosjek onih 45 dana prije poroda...
    nije isto da li sam 10 dana na godišnjem u tom tekućem mjesecu ili sam na godišnjem cijeli mjesec, već sam bila na komplikacijama 5 dana pa znam kako mi je izgledala plaća-bolovanje (komplikacije) je sjelo doznakom na tekući i nije prikazano unutar plaće na listi, koja ide za prosjek, te je plaća naravno bila manja, ko što će biti i ova za travanj, zato pitam
    mislim da me nisi skužila-ne pitam kolika će mi biti plaća na godišnjem, to znam nego da li će to ući u prosjek, sad znam da neće i super
    Posljednje uređivanje od mare41 : 18.03.2013. at 18:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •