Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I ja sam u Rijeci . Pravnica mi je rekla da komplikacije ne ulaze u prosjek i da će mi onaj mjesec koji cijeli nisam radila pisati isplaćena plaća 0 i broj odrađenih sati 0 što znači da nema utjecaja na prosjek (imalo bi da piše isplaćena plaća 0, a broj sati npr. 168). Isto tako i za mjesec koji je pola plaća, pola komplikacije - pisat će isplaćena plaća (naravno, manja jer nisam radila cijeli mjesec, ali i broj stvarno odrađenih sati, a ne broj sati u cijelom mjesecu - tako isto prosjek ostaje isti)...

Što se tiče uvećane plaće zbog godišnjeg obr. poreza, za to se priče poklapaju, rekli su da to ne priznaju.

Luda država...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u Rijeci . Pravnica mi je rekla da komplikacije ne ulaze u prosjek i da će mi onaj mjesec koji cijeli nisam radila pisati isplaćena plaća 0 i broj odrađenih sati 0 što znači da nema utjecaja na prosjek
    ma jooj, koji debili ( kad se moram tako izraziti ).. ja zbog toga sto su mi rekli nisam zatvarala komplikacije, iako sam mogla raditi jos tjedan-dva prije otvaranja porodiljnog..
    ful mi dize zivce to sto svaka baba radi po svom, umjesto da je svugdje sve i svima isto.. da ljepo pise u zakonu i da se taj zakon provodi, hvala bogu svi smo pismeni pa bi covjek znao sto ga tocno ceka i kako ce to nesto biti obracunato.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •