-
Vrlo spori rast Beta Hcg-a
Pozdrav svima,
ako postoji ova tema molim admine da prebace post ,nisam ju mogla naci. Pisem vam sa mobitela sto mi otezava pregled foruma.
Uglavnom imam 34 god.,za 3mj cu 35 navrsiti.
Prije 2 mjeseca sam imala prvu zeljenu trudnocu koja je zavrsila spontanim u 45danu ciklusa bez kiretaze. Prazna gestacijska vrecica bez odjeka ploda. Beta 599 zatim pad na 140 tako nekako pa 40 i kraj..dalje nisam isla provjeravat.
Na hitnoj su mi dali Duphastone da oralno pijem ali nije bilo spasa. Maternica je sve sama izbacila sa laganim kontrakcijama i malo povisenom temperaturom.
Pricekali smo jedan ciklus I evo me opet trudna sam.
Sad sam kakti u 5 tj trudnoce ali nije dobro. Zm je bila 12.11.og ja sam na 29 ti,30 i 31 dan ciklusa radila kucne testove i pokazivali su plus. Jako slabasan ali plus.
Od pocetka osjecam da nesto nije u redu.
Dobila sam radi prvog slucaja opet preventivno Duphastone i pocela ih piti. Nakon dan dva poceo smedji iscjedak..Ginekolog je rekao da je to toliko rano sve da bolje dodjem tek 28.12.da se ne ubediram ako jos ne vidim sve kak spada na uzv.
Inace imam cikluse u prosjeku 34dana. Te mi ovulacija nije nikad prije 17og dana ciklusa.
Ugl. Beta iz krvi u cetvrtak je 83.6 ..i ginekolog je trazio nakon 24 h da ponovim. I jesam dakle jucer petak 88.9 ??! Smedjeg iscjetka vise nema..
Culi smo se telefonom i kaze da je slab rast Bete da li me sto boli( vjerujem da sumnja na vanmatericnu) a ja sumnjam na biokemijsku koju smo "zamrznuli sa hormonom" mada mi je cudno da Beta ne pada... Doktor mi je rekao da prestanem s Duphastonima i dodjem odmah u ponedjeljak na uzv. Inace imam zarotiranu maternicu prema kraljeznjici i maleni miom lijevo koji neznatno ulazi u maternicu. Svi brisevi super uredni i papa.
Da li je netko od vas imao ovako malen rast Bete a da je uspjela trudnoca? Na stranim forumima sam stvarno nasla price vise zena koje su imale duplanje tek u 7 dana. Ili nepravilan rast. Mic po mic. I svi ginekolozi su otpisali trudnoce a rodile su normalnu djecu.
Da li je netko od vas imao vanmatericnu pa mi moze simptome opisati. ?ja nemam ama bas nikakve simptome trudnoce kao prvi put..nemam bolove..osim sto imam subjektivni osjecaj "da nisam trudna" ..a posto sam pila do jucer Duphice-ne mogu ni dobit jos menstruaciju..
Hvala na citanju,
Lijep pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma