Citiraj Marsupilami prvotno napisa
Citiraj storiatriste prvotno napisa
Pozz žene,
ma jedno pitanjce imam...prošli mjesec sam otvorila porodiljni i sad čekam prvu isplatu, na HZZO-u sam naznačila da želim novce primat kao i do sada na komplikacijama, preko PBZ-a, međutim jučer sam poštom dobila ugovor za tekući račun preko Poštanske banke i piše da prva isplata ide preko njih, a ako ne želim otvorit račun kod njih i želim primat na svoj stari račun da dođem u HPB i vratim ugovor, a onda obavijestim HZZO :shock: . Jesu oni normalni?! Jel se i vama to dogodilo?

Očito imaju ugovor s HZZO-om koji im šalje naše podatke, oni nas onda napadnu pa tu i tamo i upali . A ne mogu vam opisat koja mi je tlaka sad koji dan do termina obilazit banke, kao nemam pametnija posla
A ovo je stvarno grozno, i prije mi je bilo, otvaranje stedne knjizice u tvoje ime.
Mislim, odakle njima pravo da ti otvore tekuci racun?
Kakav ugovor koji nisi ni potpisala?
Cista prevara
pa to su isto napravili i penzaćima. moji su bili prelijeni da si prebace penzije sa nametnutog računa u neku drugu banku i gdje su sad, nit ima dosta bankomata, svako malo im se nešto kvari, deru ih na svakom čošku. mrzim tu politiku nametanja