Citiraj uskoromama prvotno napisa
Pozdrav svima!

nova sam ovdje (pratim vas od početka trudnoće, ali sam se tek sad registrirala ), pa se unaprijed ispričavam ako za moje pitanje ima neka tema prikladnija od ove.
Ipak, nadam se da ćete mi pomoći! Naime, nakon komplikacija u trudnoći, sutra, 21.07. počinje mi teći rodiljni dopust i od doktorice sam dobila Izvješće o bolovanju na kojem mi piše da mi rodiljni dopust traje od 21.07.2009. do 17.01.2010.
Moram priznati da nisam odmah pogledala te datume, nego tek kad sam došla doma, a sad mi se čini da nešto ne štima.
Ne kužim od kud joj taj 17.01?
Meni je termin 05.09.; zar nemam pravo koristiti dopust do 6 mjeseca života djeteta (odnosno i dalje, ako podnesem zahtjev prije nego beba napuni 6 mjeseci...). Moja će beba napuniti 6 mjeseci tek u veljači, pa me zato ovo zbunjuje....
Ili je ovo kako je napisala ok, pa da nosim papire tetama u HZZO-u?
i meni je termin 5.9. uglavnom, meni porodiljni teče od 23.7. (to je 45 dana prije 5.9.) pa mi je malo čudno kak su tebi izračunali 21.7.?? uglavnom, moj doktor opće prakse je meni samo napisao datum početka porodiljnog, a ove ostale rubrike (tj. datumi) su ostale prazne. danas sam nosila papire na hzzo i bilo je sve ok.