Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga EEla, prvo strašno mi je žao zbog toga što si prošla!
    Nažalost jako te dobro razumijem obzirom da sam u istoj situaciji bila dva puta.
    Što se naknade tiče kod bolovanja nakon spontanog ti je ista šifra kao i kod očuvanja trudnoće, dakle imaš pravo na 100% ali do max. 4250 kn mjesečno. Sad ovisi kolika su ti inače mjesečna primanja pa može ispasti da bude 100% ili nažalost znatno manje.
    Meni je oba puta doktor rekao da imam pravo na dva tjedna bolovanja nakon spontanog. No drugi put se to zbog komplikacija pretvorilo u mjesec dana bolovanja, tako da je svašta moguće.
    Eto nadam se da sam ti barem malo pomogla.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj katrin23 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga EEla, prvo strašno mi je žao zbog toga što si prošla!
    Nažalost jako te dobro razumijem obzirom da sam u istoj situaciji bila dva puta.
    Što se naknade tiče kod bolovanja nakon spontanog ti je ista šifra kao i kod očuvanja trudnoće, dakle imaš pravo na 100% ali do max. 4250 kn mjesečno. Sad ovisi kolika su ti inače mjesečna primanja pa može ispasti da bude 100% ili nažalost znatno manje.
    Meni je oba puta doktor rekao da imam pravo na dva tjedna bolovanja nakon spontanog. No drugi put se to zbog komplikacija pretvorilo u mjesec dana bolovanja, tako da je svašta moguće.
    Eto nadam se da sam ti barem malo pomogla.

hvala na odgovoru..tjedan dana je danas od spontanog i bolovanjer na račun hzzo-a mi je zatvoreno i otvoreno obično što je 70 ili 80% plačeno...nije mi jasno,zašto tako kratko?? i znate li koliko još imam pravo na bolovanje? Ovo mi je drugi put i prvi sam imala samo 2tj bolovanje isto 80% plačeno... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •