Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drage moje, molim vas za nekoliko informacija...
    Naime, radim 6 mj. i od pon. idem na bolovanje. Dali netko zna kakva su moja prava na bolovanju i kasnije na porodiljnom. Do sada sam imala dva spontana i zaista moram na čuvanje trudnoće. Problem je što mi ugovor ističe 31.10. a termin mi je 26.11. Šta poslje isteka ugovora? Produžit mi ga neće sigurno... Hvala vam unaprijed na bilo kakvom savjetu! Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Nicol prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, molim vas za nekoliko informacija...
    Naime, radim 6 mj. i od pon. idem na bolovanje. Dali netko zna kakva su moja prava na bolovanju i kasnije na porodiljnom. Do sada sam imala dva spontana i zaista moram na čuvanje trudnoće. Problem je što mi ugovor ističe 31.10. a termin mi je 26.11. Šta poslje isteka ugovora? Produžit mi ga neće sigurno... Hvala vam unaprijed na bilo kakvom savjetu! Pozdrav!
    Nicol, potraži odgovor na podforumu rodini pravni savjeti..Tamo ima cura koje ce ti dati brzi i pouzdani odgovor..pozz

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nicol ja sam bila u slicnoj situaciji ugovor mi isticao i nisam imala godinu dana radnog staza bez prekida ...
    na cuvanju su mi isplacivali prosjek placa na pordoiljnom sam pala na 1600 i nekaj sitno kuna...kad mi firma nije produzila ugovor otisla sam na hzzo da otvorim porodiljnji i tih 6 mjeseci ti ulazi u staz a poslje set mjeseci ides na burzu ak ne nadjes posao.....bar je tako...

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imali tko kakvih saznanja o naknadi, jel ide danas?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kaj već danas? ja bi bila sretna da sjedne do kraja tjedna a ne da moram čekati idući.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •