Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kako se računa porodiljna naknada ako sam radila 18 mjeseci pa 2.5mjeseca komplikacija pa 1.5 radila pa nastupio porodiljni.

Dobijem li minimalno jer nema prosjeka zadnjih 6 mjeseci ili u taj prosjek ulazi naknada za komplikacije i rad?

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Provincijalkaa prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se računa porodiljna naknada ako sam radila 18 mjeseci pa 2.5mjeseca komplikacija pa 1.5 radila pa nastupio porodiljni.

Dobijem li minimalno jer nema prosjeka zadnjih 6 mjeseci ili u taj prosjek ulazi naknada za komplikacije i rad?
    nisam sigurna, ali negdje mi u glavi stoji informacija da je takva kombinacija (komplikacije, pa malo rad, pa opet komplikacije/porodiljni) financijski najgora. Puno bolje prođu one koje se nakon komplikacija ne vraćaju radit već prelaze na porodiljni, jer im se za prosjek računaju plaće prije odlaska na komplikacije.

Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa Vidi poruku
    nisam sigurna, ali negdje mi u glavi stoji informacija da je takva kombinacija (komplikacije, pa malo rad, pa opet komplikacije/porodiljni) financijski najgora. Puno bolje prođu one koje se nakon komplikacija ne vraćaju radit već prelaze na porodiljni, jer im se za prosjek računaju plaće prije odlaska na komplikacije.
    I meni se tako čini, da se onda u biti dobije "minimalac".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •