Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
curke, imam pitanjce, koja možda i ne spada tu, a možda i spada . dok sam na komplikacijama, imam li sad pravo na regres, kad moji iz firme odu na g.o. (imamo kolektivni, radim u školi)?? ne sjećam se kako je to bilo prije 5 god, kad sam bila na porodiljnom, a možda se sad nešto izmijenilo. naime, ja sam si zamislila da imam pravo na regres onda kad koristim stari g.o., a to će biti u 5 mj. iduće godine. frendica mi kaže da ću ga dobiti sada, da tako dijele u njihovoj školi, pa me zanima, imate li možda vi kakva iskustva s time?? .
Ja ne radim u skoli, nego u vrticu pa mozda ima razlike, ali cu ti napisati svoje iskustvo.
Meni su savjetovali da radi regresa prekinem na neko vrijeme komplikacije (ne vise od 30 dana tako da mogu na nastavno bolovanje i ne zeznem si naknadu!) i koristim novi gidisnji jer navodno samo u tom slucaju imam pravo na regres jer oni sad salju rjesenja godisnjih odmora na temelju kojih se regres isplacuje.
Mozda je kod tebe drukcije, al probaj saznati dal regres svima ide po inerciji ili na temelju rjesenja za GO.