Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Trebam hitno pomoc!
    Od 24.08 sam na porodinjom(45) dana prije poroda. Na komplikacijama sam od 28.01. a zaposlena sam od 25.07.2012.
    Trebam u hzzo oredati papire za otvaranje porodinjog a nema knjigovide,na gidisnjem je da mi napravi novu potvrdu o placi pa ju moram sama. Dal tko zna koji mj idu sad u pitvrdu?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj luc prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam hitno pomoc!
    Od 24.08 sam na porodinjom(45) dana prije poroda. Na komplikacijama sam od 28.01. a zaposlena sam od 25.07.2012.
    Trebam u hzzo oredati papire za otvaranje porodinjog a nema knjigovide,na gidisnjem je da mi napravi novu potvrdu o placi pa ju moram sama. Dal tko zna koji mj idu sad u pitvrdu?
    pa ako si zaposlena od 25.07.2012. onda u vrijeme otvaranja komplikacija nisi imala godinu dana radnog staža, a sada za otvaranje rodiljnog imaš...
    zato te traže novu potvrdu
    dakle radiš istu potvrdu koju si nosila i prije samo što će ti sada radni staž uzeti u obzir...pretpostavljam da ti na komplikacijama dobivala onaj minimalac od 831,00 kn,
    a sada za rodiljnu naknadu ćeš dobivati "punu" plaću,a kasnije u skladu s tim i određeni iznos roditeljske naknade

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •