Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Mali Jeremija

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Mali Jeremija

Kad sam se već registrirao zbog onog problemčića s pelenom, mogao bih vas pitati i za ovaj "problemčić".

I. će u siječnju napuniti 3 godine i u zadnjih par tjedana glavna mu je "fora" da govori kako ga nešto boli. Da ne ispadnem bešćutan otac, naravno da bih se i žena i ja brinuli da se žali na bol u istom dijelu tijela, ali on tijekom dana izreda sve dijelove tijela - tijekom 24 sata požali se da ga buba noga, glava, uho, ruka, prstić, trbuh i grlo.

Da li je to neki način privlačenja pažnje? Rade li to i vaši limači?

Kad god kaže da ga nešto boli, mi mu ponudimo zagrljaj i utješimo ga, ali ne bih rekao da to radi zbog toga što želi zagrljaj jer se i mimo toga dosta ljubimo i grlimo.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hm...
    Ja sam dijete staro 3 godine odvela pedijatrici jer ga je toliko boljela noga od samog jutra...nije mogao hodati,to je bilo šepanje i vrisak ako ga se dirne,,,
    došli kod pedijatrice,ja trudna njega teglim jer ga boli i on nemože na nogu...
    sve žene u čekaoni s djecom ga gledaju sa žaljenjem,i tepaju mu...čak je i čokoladu dobio...
    čim smo ušli u ordinaciju,stavila sam ga na stol,dr ga pregledala i rekla "ozdravio si"
    gospodin je počeo trčat po ordinaciji a ja :?
    kaže dr normalna stvar za njegovu dob...
    A možeš si mislit reakciju onih žena kad je istrčao van a ja ga lovim...
    a tek ona koja mu je dala čokoladu

on kaže da mu je dr popravila nogu....

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I moj sin se je tako počeo ponašati malo prije treće godine, ali mi smo to protumačili kao reakciju na dolazak malog brace na svijet. I posvetili smo mu više pažnje, ljubili, mazili... ali ništa, to ne prolazi. Dan danas dođe iz vrtića sa patničkom facom i zajeca: "Buba me." Isto tako kao i kod munjevitog, svaki put ga nešto drugo buba, prođe sve dijelove tijela u jednom danu.

Iako, jednom se žalio da ga buba majica, mi smo se smijali, a dijete nam se ispovraćalo nakon toga. On brižan nije znao reći da ga boli trbuh. I sad ti budi pametan...

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Razveselio me ovaj naslov. I moj M. je u toj dobi imao "preskačuću bolest".

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja bi gospođa majka također mogla podijeliti priču s vama o mojim bolestima. Najdraže mi je, navodno bilo, staviti ruke na leđa, hodat okolo i vikat kak me bole križa...i tak svašta nešto..
    Ali ja sam to "upila" od moje prabake...Možda i on nekog imitira...Ili, kak vele cure, povremeno dobije bolest privlačenja pažnje...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moj je lani imao tu fazu, omiljena boljka mu je bila "bole me kviza..."

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Gago prvotno napisa
    hm...
    Ja sam dijete staro 3 godine odvela pedijatrici jer ga je toliko boljela noga od samog jutra...nije mogao hodati,to je bilo šepanje i vrisak ako ga se dirne,,,
    došli kod pedijatrice,ja trudna njega teglim jer ga boli i on nemože na nogu...
    sve žene u čekaoni s djecom ga gledaju sa žaljenjem,i tepaju mu...čak je i čokoladu dobio...
    čim smo ušli u ordinaciju,stavila sam ga na stol,dr ga pregledala i rekla "ozdravio si"
    gospodin je počeo trčat po ordinaciji a ja :?
    kaže dr normalna stvar za njegovu dob...
    A možeš si mislit reakciju onih žena kad je istrčao van a ja ga lovim...
    a tek ona koja mu je dala čokoladu

on kaže da mu je dr popravila nogu....
    ajme, gago!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •