Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: slike s uzv-a

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno slike s uzv-a

Vodim trudnoću kod Franulovića na Zvijezi i on mi je stvarno super ali ima jedan problem. Nema uređaj kojim mi može skinuti slike s uzv-a. Sad sam već u 29. tjednu što je po svim pričama kasno za 3D (prevelika beba pa se neće dobro vidjeti) a i glupo mi je dati 500 kn za to ako nema stvarne, zdravstvene potrebe. Međutim, zbilja bih htjela uspomenu na trudnoću (osim strija ) makar u vidu onih običnih crno-bijelih vulgaris slikica.
    Pitanje: gdje to mogu napraviti? Rade li to na pregledu u bolnici? (još malo pa ću ići kod njih, ne kod svog ginekologa, i to u Vinogradsku)

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zašto bi bilo kasno za 3D :?
    ja sam cijelu trudnoču vodila kod gina koji ima 3D ultrazvuk, imam nekih 7 sličica

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hm, 500kn za slicice... Ne znam, a da probas pitati ginica da fotkas ekran? Ili nek TM bude na pregledu pa nek on fotka ekran?

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nažalost, nemam odgovor za Mrvnu, ali - možda ću biti malo OT, htjela bih proslijediti jedan savijet što se tiče slika sa UZV, a koji mi je dala moja divna gin.
    Ona ima "obični" 2D UZV, i na svakom pregledu dobijem po 3 crno bijele slikice. Rekla mi je, ukoliko želim sačuvati te slike, da ih obavezno kopiram ili skeniram inače će jako izblijediti i neće se vidjeti ništa.

Eto, nadam se da će i vama koristiti ovaj savjet (ako ga već niste znale)

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne znam ti za Vinogradsku, ali ja sam u Merkuru dobila svaki put kad sam bila na UZV i tražila.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam kod franulovica i kad smo bili na uzv-u, slikali smo ekran. takve digitalne slike nikad nece izblijediti

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam svoje crno-bijele slike kopirala/skenirala i po nekoliko puta , ali evo i nakon 3 godine originali nisu izbljedili

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mrvna, u Vinogradskoj ćeš dobiti sličku ja sam je dobila svaki puta. Baš sam ih jučer skenirala kako bi ih sačuvala od "zuba vremena". On je dosta opak, UZV slike moje sestre koja sada ima 12 godina, su potpuno bijele

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam do kraja trudnoće išla na 3D ultrazvuk, beba se krasno vidjela.
    cijena je bila daleko manja od ovdje navedene.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Fotkati ekran.... uopće mi nije palo na pamet Baš vam hvala za ideju, prištedjele ste mi puno muke i nešto love.

Ovo za izbljeđivanje je istina - kvaka je u tom papiru i tinti, čini mi se. Ja sam čula za rok od nekih 5 godina, pa za svaki slučaj poskenirajte sličice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •