Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: koliko dugo cure?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno koliko dugo cure?

hehe, kakav naziv teme. al eto, bebe spava, ja opet malo na forumu, kad zapecka u sikama i pocnu curiti valjda je to taj jaki let down kod mene. rekli su mi da se to smiri, pa me zanima kada i hoce li mi tijekom dojenja prestati tako curkati ili cu stalno morati nositi zastitne jastucice? :/ istinabog, povecavaju mi profil

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

8 punih mjeseci i još mi trebaju jastučići. istina bog, cijeli dan nosim jedne jer više ne curi ko ludo, al bez njih ne ide

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A da vidiš mene sa plastičnim prsnim školjkama, ko Pamela Još se fino skupi mlijeko, pa mogu vidjet i u mililitrima. Sve mislim da će mi biti od koristi kad počnem sa dohranom, moći ću praviti obroke sa svojim mlijekom.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s prvim djetetom sam ih nosila nekih 8 ili 9 mjeseci, s drugim djetetom ih uopće nisam nosila

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni više ne trebaju dok ne dojim ali kod svakog podoja ih moram staviti jer mi uvijek curi na onoj kojoj ne doji.
    Kad idemo van uvijek ih imam jer nikad ne znam kada će buco jesti.
    A po noći si stavljam tetra pelenu ispod iako vrlo često dojim u (polu)snu pa zaboravim. Onda me najčešće robudi mokra plahta ili piđama.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je prestalo curiti između podoja kad je N imala cca 5 meseci. A do njenih 14 meseci je curilo iz jedne dok drugu sisa, pa je onda prestalo. Ali još uvek nosim jastučiće jer kad smo u šetnji pa dugo ne sisa, i onda je podignem da je nosim, pa je naslonim na sisu iz nje počne da curi (valjda se prepuni)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je curilo prvih par mj, onda je curilo iz druge samo dok ona jede do otprilike 10 mj
    sad sam dobila prvu m nakon poroda (nakon 15mj) i curim na sve strane vec par dana

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Curilo mi je prvih nekoliko mjeseci,a još uvijek curi iz druge (iako ne baš uvijek).

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš me iznenađuje da to traje tako dugo . Vidim ja će mi investicija u pamučne jastučiće biti vrlo isplativa
    Manal,

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    s prvim djetetom sam ih nosila nekih 8 ili 9 mjeseci, s drugim djetetom ih uopće nisam nosila
    Isto ovako, mada mi se još zna desiti da mi curka iz jedne dok pije iz druge.
    Ali naaaaajbolje mi je bilo kad nam se desilo par puta za vrijeme keksa.
    Ajme ludilo, ubije svu romantiku.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da, meni obavezno cure obje dok dojim, a bar nocu onda ne nosim grudnjak, pa spavam isto s tetrom ispod, a dok dojim prislonim jastucic. a nekad tako preko dana pocnu curiti obje, ako nije duze dojio ili eto, samo tako...
    a koje jastucice koristite? ja kupujem iz dm-a, ali kontam i to je smece, iako razgradivo, pa bi presla na pamucne, al ne znam budu li prekruti, mozda se jos vise ocrtavaju na majici...? savjet? koji pamucni? vidim lutonjica ima neke disana, pa cak i svilene, mmm...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja ko lutonjca...do 8mj. negdje.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Curile svega tri -četiri puta, negdje tokom prvog mjeseca. Više nikad.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni je i do preko godinu dana, ne znam sad tocno, a i sad, s Anjinih 2 i pol mi nekad zna curiti iz one koju ne doji

gordana27

Početno

dok se nije smanjio broj obroka sam ga stalno osjetila...pred kraj naseg dojenja vise ga nije bilo...

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni uglvnom ne curi, rano je prestalo ali ponekad kad sam puinijajer nekamo jurim alovro nije sa mnom i čujem neko dijete i to me se dojmi dođem doma s mokrim kolutovima! i uvijek sam nespremna za to pa nemam jastčiće. kad se to rijetko dešava, zadnji put pred jedno mjesec i pol

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni curi samo ako su slobodne sike, i to cesto, a u brusu nikad.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

L. će sad godinu dana i još uvijek nosim jastučiće jer mi zna procuriti druga kad dojim, a ponekad i bezveze u toku dana, pogotovo ako L. plače.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    meni uglvnom ne curi, rano je prestalo ali ponekad kad sam puinijajer nekamo jurim alovro nije sa mnom i čujem neko dijete i to me se dojmi dođem doma s mokrim kolutovima! i uvijek sam nespremna za to pa nemam jastčiće. kad se to rijetko dešava, zadnji put pred jedno mjesec i pol

sjetih se ovog ljeta. sjedim na balkonu sa mamom i pricamo nesto, kad odjednom oglase se macke a meni potop u majici

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curilo je imeni u potocima dok nisam pročitala savjet od Saredadevii.

Uglavnom kad osjetim let down jednostavno pritisnem bradavicu na drugoj strani ili slobodnim dlanom ili stisnem podlakticu uz sebe (preko odjeće) i ne curi.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Curilo mi je oba puta do nekih 8 mjeseci, ma šta curilo mazevi od pola metra u dalj

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa

Uglavnom kad osjetim let down jednostavno pritisnem bradavicu na drugoj strani ili slobodnim dlanom ili stisnem podlakticu uz sebe (preko odjeće) i ne curi.
    to je meni patronazna rekla! ali ne pali! jos ja mislim kak je pametna sva vazna kaze ona meni, "samo stisni i prestat ce". ali jok, curi i dalje! neposlusne leaking tits

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa

ovo za brqdavicu mi je rekla svekrva, a na ovo za dlan ili podlakticu sam dosla intuicijom

meni jeevo pocelo curit iz desne nedavno, mozda prije 2 tjedna (dojim 2,4 god)

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne pocelo, prestalo

crnarupa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

dojim nešto više od 4 mjeseca i non stop mi cure...procure svako po sata i stalno sam mokra unatoč jastučićima, ali neka to je najmanji problem bitno je da imam dovoljno mlijeka za svoga sinčića

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, zanima me koje platnene jastučiće koristite? koji su naj, naj (...mekši i ...nepropusniji)?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja dojim već više od godinu dana i tek sam ih prije tjedan dana prestala nositi, iako po noći ih joiš stavim, i dok dojim stavim bar maramicu jer zna curkat druga strana

meni su babylove najbolji

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo bebaču je 13 i pol mjeseci, al ja se još ne usudim otići na posao bez njih. A dok dojim, još iz druge curi.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    A dok dojim, još iz druge curi.
    Ista stvar, curi iz druge samo dok dojim, inače ne.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Blago mamicama koje nemaju ništa u grudnjaku
    Ja dojim i jastućići mi i ne pomažu već sam srezala tetre 10 komada na pola i smotam i stavljam u grudnjak, nije tak debelo da bi me bilo sram hodati s pelenom u majici. Jednostavno, kad Lara ciki a to je na zahtjev i dođe nalet mlijeka (let down), poteće i na drugu ciku i to sve šprica i natopi pelenu. Znali mi se jastučići natopiti i preko majice fleka pa sam od njih odustala. Ovako mi je čist ok. A kaj ćete mame tako mora biti :D

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja stavljam isto tetra pelenu, drugo ne pomaže. svaka majica se natopi s mlijekom...tak da mašina radi non stop ja najveći problem imam noću, tad samo curi i curi a ne kužim zašto?!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a meni još nitko ne proporučuje dobre perive jastučiće...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mayo, znaš da mi ne dopuštamo isticanje i reklamiranje marki koje su kršitelji Koda...

Tako da se bojim kako ovdje nećeš moći dobiti odgovor.

(ja pustim da curi, baš me briga)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ah, negdje sam naišla na neke brandove pa sam se ponadala preporuci

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Raspitaj se kod cura šivalica platnenih pelena. Mislim da neke šiju i jastučiće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •