Koksy
Mene čapila neka tuga...pa se mislim bolje vama malo po-tipkati, nego sad ič lit suze u wc. Strah me da mi život više nikad neče imat smisla
Stvarno se trudim bit bolje, eto danas sam na dijetu krenula, počela normalno komunicirat s ljudima (makar samo preko facebooka, al i to je nešto), izlazim vanka, smijem se sa dragim, imali smo i 2 prove našeg benda, iako mi je glas raspucan i užasno zvučim...ali pokušavam dat sve od sebe da stvorim neki prividan dojam unormaljene svakodnevnice. Ali zapravo mi ne ide. Tužna sam neopisivo, osječam kao da bi od tuge mogla umrijeti. Da vam ne govorim da sam danas naišla u kompjuteru na slike moje "buše" svega par tjedana prije poroda. Raspala sam se kad sam to vidila. Bila je stvarno ogromna, i moji dečki unutra, na sigurnom...
Što ako zauvijek ostanem u ovom nekom nedorečenom stanju. Nit sam tu, nit nisam. Živim, a život mi doslovce ide pred očima, ja ga uopče ne doživljavam. I ništa, baš ništa me ne čini sretnom. Gledam u mm-a i znam da ga volim, obožavam ga, predivan je...ali ništa to ne osječam! Dodiruje me i ljubi, a ja ko da sam vreča od patata, do ničeg mi nije.
Pretpostavljam da je se ovo zove depresija. Baš mi je teško...i nikako prihvatit da je to to...da se više ništa ne može učiniti. Gotovo je, prošlo je, i njih nema, i nikad ih više neče bit! To je nešto najtužnije i najstravičnije što sam ikad morala prihvatiti...
Mjenjala bi sve na ovom svijetu, i dala bi sve svoje godine, za samo par dana s njima
Uf, evo sam se ipak rasplakala