Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 722

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i sto dalje

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pozdrav cure, evo i mene. Malo nas je zdrmala gripica, mm, malog pa na kraju i mene, tako da nisam imala vremena ni snage za ništa. Ali hvala Bogu, prošlo je. Kako ste vi? Ste izbjegli gripu ili je i vas strefila.
    Za sata toliko, da znate da sam još tu.
    Pozdrav curke vas

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

'jutro
    i ja sam virozna, mislim da nisam gripozna, jer nemam baš nekakvu temperaturu! ali me malo i ovo zdrmalo! sad se liječim svim silama, da do iduće subote budem fit, da mogu izrealizirati svoje planove za slavlje!

Isabel, draga moja, budi mi samo hrabra i bori se sa strahovima! svaki dan je bitka iz koje na kraju dana izlaziš kao pobjednik, jer te oni nisu slomili, i jer ti i tvoja mala sjajna zvjezdiva idete dalje, i brojite dane do vašeg susreta...
    Rozi, tvoji dečki i tvoja curica su i dalje s tobom, i ti ih sigurno osjetiš u svakom trenutku i svakoj minuti! oni su u tvojim molitvama, u tvojim jutrima, i večerima... i čekaju trenutak kad će mama ponovno ostati trudna da vam se vrate, jer oni su vaša djeca i toliko su divni ti mali anđeli da se netko gore jednostavno ne može odvojiti od njih!
    nenna , divno si napisala o razredu na forumu i malim perfekcionistima!

ako se dobro sjećam, danas je Koksyn roćkas! (ako nije danas onda je sigurno ovih dana)
    Sretna ti rođendan, draga naša! :D

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala bzara! Bio je jucer! I provela sam jutro s malim u bolnici, morali na bris oka. Eto, opet rodendan u bolnici...
    Ali nisam se dala smesti, izvukla sam iz dana najbolje sto sam mogla!

svima!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a miša mu!
    ali to je duh, treba znati izvući najbolje!
    malenome, nadam se da je sada sve ok!

svim curama velika

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure samo da vam se i ja kratko javim. Cijeli dan radim na kompu, oći mi više ispale.

Koksy PUSA za rođendan, nadam se da je bar uvečer bio "slavljenički"

Ja sam li-la...kao i uvijek. U ponedjeljak je napokon više taj Graz...a strah me pregleda, i muka mi je da me čačka dole...a govori meni mm: You better get use to it...a na to ja njemu: Can't we just be friends?! taj prvi sex nakon ovoliko mjeseci apstinencije mi se para ko da se imam uzverat na Mount everest...NE MOGU JA TO!!! Zaboravila sam

Ps: ja puno pišem na engleskom jer je familja od mm-a iz australije a išla sam na američki faks pa mi sve ostalo...samo da se zna, da ne ispanem ko ona Rina iz BB

Volim vas sve i želim vam sweet dreams!
    Vaša Rina

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Roza držim fige sutra, a tebi i svim curkama
    SRETAN 8. MART

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jutro!
    ja sam još uvijek na bolovanju, i nikako da me prođe! možda da se malo smirim bi bilo bolje,ali ja ko da imam crve u guzici!

Rozi, od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za Graz
    vjerujem da su sretna riješenja na vidiku, i draga moja da je sva tvoja patnja iza tebe...
    neka u tvom životu bude kao i vani... sunce neka sine svom svojom jačinom

svim curama sa zakašnjenjem želim Sretan Dan Žena
    nadam se da ste ga sve lijepo provele!

svima velika

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala

Javljam vam se 5 minuta prije polaska...a što ču moram
    Baš mi se zapravo danas ide, i lijep je dan, imam novi fotoaparat (čitaj mrcinu) i iza pregleda čemo se šetuckat po Grazu i slikavat, piti kavicu, možda če dan još ispast i dobar....ako nam se nešto ne dogodi putem (crni humor...znate mene).

Kiss svima...i tipkamo se večeras kad se vratim

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

RozićGrozić naš , sretan ti put.
    Ja mantram:
    SLJEDEĆA ROZINA BEBA BIT ĆE PONOS I MASKOTA FORUMA, SLEDEĆA ROZINA BEBA BIT ĆE MASKOTA I PONOS FORUMA, SLJEDEĆA ROZINA BEBA BIT...........................

Jaaaaaaaaaaavii novosti čim prije.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sretna put, najdraža Rozica!

Uživaj u Grazu, u divnom danu, šetnji po ovom divnom sunčanom vremenu, kavici na terasi...
    i naravno da susret s doktorom bude upravo onakav kakav želiš da bude!

a nenna ti je sve odlično rekla!
    mislim da smo sve malo bolje kako nam je sunce sinulo!

sve loše neka ostane iza nas,i od sada svim mamama anđela neka se događaju samo lijepe stvari!
    a Isabel će biti prva od nas kojoj ova godina će donijeti nešto divno...a mi sve ostale njezinim koracima naprijed!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa

nenna ti je sve odlično rekla!

A šta se ti hihoćeš, to vrijedi i za tebe...hoćeš da mantram i tebi.

Imat ćete obje trbuh do svemira, kad krenete na kavu u grad, samo da ne idete zajedno, zakrčit ćete promet ponosom i šepurenjem.
    ALI NEKA. Ovo je godina trbuha i veselih nestašnih beba, i nakupljanja najslađih i naljakših kila.

Idemo cure, i ja odlučila zatrudnit ove godine opet, pa evo svečano objavljujem da sam rekla MM "ne zanima me kako, ali izvoli na posao jer ja hoću bebonju".

Hormoni hormoni hormoni...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

moram, strašna si mi!
    ma, toliko sam sretna što se i na ovaj PDF uvukao smijeh i što smo svi vidno bolje!
    mantraj, draga, mantram i ja tebi! samo ti zaskoči muža, i podari svojoj princezi duštvo!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Samo se ti cerekaj... .

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

smijeh je najbolji lijek!!!

što više smijeha, a što manje suza svima nama ovdje želim!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Suze???

Što je to???

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Baš je super ova atmosfera, vesela, pozitivna!

Draga Roza, želim sve naj u Grazu!

Bzara ~~~~~ da što prije ozdraviš, meni je curica bubana, promukla,

nadam se da neće biti ništa strašno.

Ja sam baš sretna, u zadnje vrijeme nam se slažu lijepe životne puzzlice:

sve je super sa mojim papa nalazom, položila sam stručni, dijete mi je

super... Evo, mi marljivo vježbamo i nadamo se plusiću.

Hrabro naprijed curke!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

vitica ~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju bubanu curicu, da što prije ozdravi!
    ja pod hitno moram ozdraviti, za vikend imam slavlje!

samo naprijed draga, od sveg srca nadam se da ćeš nas što prije razveseliti jednim velikim, lijepim plusićem!
    odlično za papa-test da je sve u redu!
    čestitam na položenom stručnom!!!

nenna, suze?
    nemam pojma, čula sam ljude kak pričaju o njima!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Rozica

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za pregled, planove, zadovoljstvo kod doktora i divan dan u Grazu!!

Bzara, Nenaa ! Volim kad se veselimo ovdje ! Mi smo sutra na pregledu, pa me malo frka hvata, ali dobro, nadam se da će sve biti super!

Vitica ljubi malenu bubinu, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ozdravi što prije!

Mamice, želim vam da postanete trudnice što prije! Ovo proljeće biti će plodno, već vidim ja !

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Isabel, draga moja, od sveg srca ti
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sutrašnji pregled! javi nam kako je prošlo, i kolika je sada tvoja malena zvjezdica

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobro jutro curke danas je lijep dan. Svima želim puno i sreće!!!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza, draga moja, nadam se da je sve uspješno prošlo u Grazu, i da ćete uskoro TM i ti punom parom po svog bebača!
    malo ću ti ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za što skori početak nečeg jako lijepog!

Isabel , kako ste ti i tvoja mrvica? jel raste mala bebolina?

puse svima!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje, evo mene tek danas kvama...vratila sam još u Ponedjeljak, ali sam imala posla i sve sam nešto bezvoljna pa se nisam htjela prije ni javljat.

Sve je prošlo super u Grazu, moj cervix je dobar, dapače, super je, sve školski, i doktor govori da su te priče o oslabljenom cervixu i genetski krnjavom znanstvena fantastika. Govori da je i moja maternica i jajnici i cervix, sve školski. I ovim rječima on meni kaže: Moje mišljenje je da je tvoj doktor zahebao. Rekao je da mi se nije trebala raditi cerklaža i da moja trudnoča nije bila ugrožena sve do tog glupog odvratnog šava koji su mi stavili, na koji sam reagirala loše, i od tad je sve krenulo nizbrdo...

Uh...ne znam što bi vam rekla...tako mi je teško bilo to čuti...koliko god da mi je laknulo zbog tog cervixa čuvenog više, toliko mi je užasno teško kad promislim da sam zbog pogrešne procjene jednog čovjeka ja ostala emocionalno oasakačena do kraja života...bila sam ljuta ko ris par dana, a sad sam tupa i sve mi ide na nerve...rokam normabele jer mi je tlak na 300 i pokušavam doč ksebi...

Govori s medicinske strane, nema razgola da ja za mjesec dana ne ostanem noseća...ali naravno ja to ne želim, al ok je znat da je sve uredu, s te strane...čak ni kila nisu faktor....a ja mislila sad če me čovjek nagrdit što nisam u 2 mjeseca skinula nego biče 2 kila.

Eto to vam je ukratko to...sljedeča trudnoča govori on ko srednji vijek, doma ležat i mirovat, babicu svako malo da mi premjeri trbuh, i nikakvo čačkanje dole niti UZVovi...samo mirovanje i psihički se smiriti i to je to.

A kako ste vi? Isabel kako je prošao pregled??

Šaljem vam svima pusu nadam se da je s vama sve cool

Ps: BZ šaljem mail večeras

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj, draga moja Rozi, tako mi je žao! mogu si misliti kako je to grozno kad saznaš da se sve to skupa uopće nije moralo dogoditi!
    drži mi se najdraža moja, mora te dragi Bog sada nagraditi nečim divnim! od srca ti želim što prije da ponovno ostaneš trudna
    i da se ovaj puta ništa ne dogodi!
    da rodiš divno, najdivnije djetešce!
    puno mislim na tebe!

Isabel, javi za pregled!

svim mojim curama velika

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

RozaGroza

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Draga moja Roza, mogu ti samo poslati jedan virtualni

I meni su ovi dani teski, ovo doba godine me uvijk podsjeti...17.3. ce bit 3 godine...
    3 godine u kojima se dogodilo toliko toga, i beskrajno puno suza zbog mog malog i isto toliko srece zbog malca koji je toliko savrseno predivan.
    Ali ipak, drzi me neka sjeta, cesto mislim na moje maleno, kojeg nikad nisam vidjela a opet je ostavio toliki trag u mom zivotu.
    I imam neopisivo jaku zelju opet biti trudna, da malac dobije (nadam se) seku, a opet, strah me...a i MM-a.
    Ma ne znam, ba sam sva neka...bezveze!
    Al bit ce bolje, zar ne?
    svima!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Roza, cure veeeliki

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Roza
    da postoji onaj smile koji explodira meni bi trebao.. pa... zadnja 3 dana..
    sva sam natečena, ko da ću explodirati.. Očekujem M, već sam prije 3 dana mislila da sam dobila, trčala staviti uložak, kad ono lažna uzbuna, juče sam i cijelu kuću sredila po običaju u tim danima (uključeno micanje namještaja, odvidavanje lustera - i ostale radnje koje mi padnu na pamet iskljucivo u PMS TIME) i sad čekam i pucam po šavovima..

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kaća, draga moja, joj poznat mi je taj feeling kad imaš osjećaj da ćeš eksplodirati! joooj, mrzim to! ali moram priznati da mi već dugo nije bilo tako, nekako su mi se menge nakon poroda unormalile! za vrijeme faksa pms-ovi su bilo nepodnošljivi, kad se sjetim! nosila sam grudnjake 4 za vrijeme pms-a, a normalno nešto između 2-3. za poluditi!
    draga, evo ja ti šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođe

Koksy,
    meni će 23.3. biti 2 godine... baš idu godine!

lilium, tamagoči
    Rozi, javi nam se, kako si mi?

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nisam eksplodirala, stigla M , splasnula sam i opet na početku novog ciklusa

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bzara sretna rođendan!
    Nadam se da ga lijepo provodis!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roza

cure gdje nam je Isabel?
    imala je pregled 10. i od tada se ne javlja :?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jutro, cure moje!

hvala puno na čestitkama,Koksy
    bilo nam je odlično! cijeli dan mi je prošao u ugodnoj atmosferi, vrijeme je bilo divno, još subota, pa uživanje na špici...
    navečer smo se okupili kod nas u stanu, nas 8,par najboljih prijatelja. danas se naravno feštica nastavlja, pa imamo veliki obiteljski ručak
    još mi dolaze neki gosti danas, ali baš mi je gušt! a čak nije ni jubilarni, što će tek biti nagodinu!

Snješka, negdje sam pročitala za Isabel da je sve u redu sa bebicom! :D
    ali vjerujem da će nam ona to uskoro i sama javiti!
    Rozi, javi nam se! fališ nam!

svima

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bzara, sretan ročkas , malo sa zakašnjenjem! Kažu da za dobre

želje nikad nije kasno.

Roza, draga, jako mi je žao.

Evo mene malo počelo prat pa sam kopala po phd nalazu, uspoređivala, tražila...kako je jednom moja dr rekla: da smo vas porađali 2 dana ranije, danas bi imali živo i zdravo dijete. Al ja se ne bih dala na indukciju kad je sve bilo školski. Naše je dijete umrlo od infrakta posteljice uzrokovanog upalom plodovih ovoja. E sad, ono što mene kopka: za upalu treba infekcija nečim, a ja sam 10 dana prije poroda obavila briseve i sve je bilo uredno. U posteljici nije ništa izolirano. I uvijek mi je koma kad se toga sjetim, kako je to zamršeno i kako nikad neću saznat pravi razlog.

Svim curama

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo i mene drage moje!

Roza mogu misliti kako ti je bilo kad je i taj doktor potvrdio ljudsku pogrešku (ja se nje naviše bojim, radi toga sam i plakala u subotu kad me primilo , jer tu sam nemoćna i strah me ko vraga!)
    Ali opet, super je :D što je s tobom sve ok, što je sve u najboljem redu i školski, i što ćeš bez problema moći u novu trudnoću, kad god budete spremni!! Odlično!

Bzara Happy birthday sa zakašnjenjem!!

Kak ste , brinete za nas ! A nisam vam se stigla javiti, nakon pregleda smo išli u Istru na team building pa tamo bili 3 dana, pa vikend kad se odmaram od neta .

Uglavnom, zvjezdica je :D! Bili smo na pregledu kod Đelmiša i dr. Ivanišević (Pol. Pronatal) i na uzv mi je dr.rekla kako imam mesnatu, debelu posteljicu (koja se ultra razvila i radi heparina) na čitavom prednjem dijelu trbuha, i da neka se ne zabrinjavam što ne osjetim malenu (a fakat ju ne osjetim, i već sam :/ i luda radi toga bila), jer posteljica mi je luuuuda !
    Inače kaže da je to skroz ok i dobro jer da takva posteljica dobro hrani malenu :D!

Idem opet u bolnicu 06.04. ponoviti D dimere i fibrinogen...

Mi smo u subotu ujutro prvi puta onak "za pravo" osjetili kuckanje s desne strane trbuha, osjetila sam i preko ruke, brzo zvala MM i kad je stavio, mala je lupkala sve u 16 :D! Onak jako nježno, ali je i on osjetio preko trbuha... Bili smo van sebe ... Lupkala je u subotu i čitavu nedjelju! Sve sam to osjetila kad sam odmarala i ležala (sad znate kako provodim vikende ), danas kad sam na poslu je "tiho".

Sinoć imala strašnu nočnu moru, probudila sam sve sva ... Uf, grozno...

Anđelice moje, šaljem vam svima velike velike !

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj *vitica* prvotno napisa
    Evo mene malo počelo prat pa sam kopala po phd nalazu, uspoređivala, tražila...kako je jednom moja dr rekla: da smo vas porađali 2 dana ranije, danas bi imali živo i zdravo dijete. Al ja se ne bih dala na indukciju kad je sve bilo školski. Naše je dijete umrlo od infrakta posteljice uzrokovanog upalom plodovih ovoja. E sad, ono što mene kopka: za upalu treba infekcija nečim, a ja sam 10 dana prije poroda obavila briseve i sve je bilo uredno. U posteljici nije ništa izolirano. I uvijek mi je koma kad se toga sjetim, kako je to zamršeno i kako nikad neću saznat pravi razlog.

Znam, užasno je tako tapkati u mraku, a mi nikada nismo ni blizu zapravo saznali zašto i što se dogodilo, zeznuli su nam (nisu ga napravili, bili su godišnji :) PHD od malenoga , i ostalo nam je samo nagađati.

Za upalu ne znam, ali znam da se kod posteljice može dogoditi prijevremeno starenje, propadanje, infarkt itd., i to sve ajmo reći samo od sebe (to su bolesti posteljice, i mislim da one nisu povezane sa virusima, bakterijama, upalama, infekcijama...). Radila si sve pretrage? I na virusne, i mutacije, bakterije...

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Vitica
    upalom plodovih ovoja. E sad, ono što mene kopka: za upalu treba infekcija nečim, a ja sam 10 dana prije poroda obavila briseve i sve je bilo uredno. U posteljici nije ništa izolirano. I uvijek mi je koma kad se toga sjetim, kako je to zamršeno i kako nikad neću saznat pravi razlog.
    nažalost i kod mene uzročnik bila infekcija nepoznatog uzroka(vidi u mojoj priči).U nalazu krvi divljali leukociti i crp, a brisevi sterilni.Sumnjali na svašta i na kraju se ne zna ništa,kaže dr.događa se u određenom postotku trudnoća,ali dr.put ne mora biti ništa.Zato sam u sljedećoj trudnoći i na vlastitu inicijativu češće vadila krv i crp.
    Ja sam mislila da sam se možda inficirala jer sam se tjedan dana prije nego sam završila u bolnici porezal ana mesoreznicu i sl,ali su me uvjerili da nije to (iako su prije toga govorili da infekcija može doći i drugim putem,krvlju i sl.)

Roza draga drži se,teško je osobito kada znaš da je kriv ljudski faktor,ali povratka nema.Što se više grizemo to nam je teže,zato gledaj ako možeš naprijed i kada odtuguješ pokušaj opet i drži se doktora kojima vjeruješ,pa makar iznajmili i stan u drugom gradu bliže boljem centru

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mene su u petak zvali iz ginekologije Ri da su došli nalazi obdukcije i danas su ih poslali pa ćemo točno znati što se desilo. jedino je sestra u kratko objasnila da se radi o malformaciji krvnih žila i da nije kriv ljudski faktor i da nije genetski što me recimo razveselilo. Žao mi je kada ti kažu kao tebi Roza da se to moglo spriječit, da je krivica dr-a.
    MM je tražio obdukciju tako da budemo sigurni i da znamo na šta dodatno moramo pazit u novoj trudnoći. Kadea dođe.

Da vas pitam. Koliko je vama trebalo da dobijete mengu nakon svega. Ja sam je dobila nakon puna 2 mj i jadna je. Prsa su mi malo punija, ali ništa pretjerano jer ipak mi je ostala 6.ica od prve trudnoće. Explodirale bi. Bolove nemam. Kao da je neman. Možda tako i ostane.

Cure vas sve!!!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala još jednom na čestitkama, cure moje
    stvarno mi je bio divan rođendan, i pravo sam uživala cijeli vikend!

Isabel, odlično za tvoju malenu curicu i za posteljicu! :D
    i bravo za melene udarce tvoje ljepotice! sad će ona sve jače i jače udarati svoju mamicu!
    ti nam se samo čuvaj, jer još par mjeseci i ti si mama, a to će tako brzo proći!

vitica, grozno je kad situacija ostane nerazjašnjena, i kada ne znaš zašto se sve dogodilo!
    samo ti šaljem jedan veeeeliki

tamagoči, ja sam prvu mengu dobila nakon 5 tjedana! trajala je tjedan dana ali je bila jako slaba! zato druga kad je došla je bila pravi potop! nije toliko jako bolilo ali je zato bilo obilno...koma!

Rozi
    svim curama

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tesko mi je a samo s vama mogu pricati o tome, samo me vi mozete razumjeti.
    Sutra su 3 godine...
    A vec danas cijeli dan osjecam ljutnju, bespomocnost, tugu, beskrajnu tugu. Isto sam se osjecala prije 3 godine.
    Vrijeme lijeci rane...koliko jos godina moram cekati?
    Zasto mi zene moramo nositi toliki teret na svojim srcima, zasto ne mozemo jednostavno biti sretne majke ispunjenih srca?
    Zar ne bi tako treblo biti?

1000 pitanja, niti jednog odgovora trenutno u mojoj glavi, zelim prespavati sutrasnji dan, zelim da prestane boljeti....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Isabel
    Znam, užasno je tako tapkati u mraku, a mi nikada nismo ni blizu zapravo saznali zašto i što se dogodilo, zeznuli su nam (nisu ga napravili, bili su godišnji :Evil or Very Mad) PHD od malenoga Sad , i ostalo nam je samo nagađati.

Za upalu ne znam, ali znam da se kod posteljice može dogoditi prijevremeno starenje, propadanje, infarkt itd., i to sve ajmo reći samo od sebe (to su bolesti posteljice, i mislim da one nisu povezane sa virusima, bakterijama, upalama, infekcijama...). Radila si sve pretrage? I na virusne, i mutacije, bakterije...
    Žao mi je što vam baš ništa nisu dali ili objasnili zašto. Mada evo, ja imam nalaz, a nisam puno pametnija.
    Čitala sam dosta o posteljici i o tome što se sve može dogoditi. Sve je bilo u redu, niti je starila niti se odljuštila, beba je odlično dobila na težini (u zadnjih 4 tjedana - 1,5Kg), tako da je dobro hranila, a taj infarkt je kako su mi objasnili - nepredvidiv. Krvna slika mi je bila odlična. E sad, ja sam imala cin II i hpv visokog rizika, ali onkolog je rekao da teško može prouzročiti takvo što i da ga se vrlo rijetko izolira u posteljici.
    Dosta su me pratili u trudnoći (imam citologicu, i onkologa i ginekologicu), sve je bilo u redu do zadnjeg i jednostavno nitko nije ništa mogao učiniti.

Andjelak
    kaže dr.događa se u određenom postotku trudnoća,ali dr.put ne mora biti ništa.Zato sam u sljedećoj trudnoći i na vlastitu inicijativu češće vadila krv i crp.
    Ja sam mislila da sam se možda inficirala jer sam se tjedan dana prije nego sam završila u bolnici porezal ana mesoreznicu i sl,ali su me uvjerili da nije to (iako su prije toga govorili da infekcija može doći i drugim putem,krvlju i sl.)
    Tako su i meni rekli, jednostavno se dogodi. Ja sam nedavno bila na pregledu, pa sam opet pitala za tu infekciju, i nema objašnjenja. Mogla je biti i bakterija iz crijeva, ili virus ili...Mene samo jako muči što sam ja bila na pregledu tri dana prije poroda i sve je izgledalo super, i još uvijek mi nije jasno kako je moglo maltene preko noći sve poć po zlu.

I žao mi je što je nisam vidjela i dala joj pusu. Moja mama je donijela bijelu haljinu, kao za krstitke i kaže da je bila savršena. Kao da spava, suza mamina. Sad me malo skršilo,

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga koksy,

neka ti dragi Bog podari snage da se možeš s time nositi, da budeš hrabra.

Molit ću se za mir u tvom srcu i za sve nas, majke anđela.

Sad sam stvarno jako tužna, baš me opralo

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *vitica* prvotno napisa
    Naše je dijete umrlo od infrakta posteljice uzrokovanog upalom plodovih ovoja. E sad, ono što mene kopka: za upalu treba infekcija nečim, a ja sam 10 dana prije poroda obavila briseve i sve je bilo uredno. U posteljici nije ništa izolirano. I uvijek mi je koma kad se toga sjetim, kako je to zamršeno i kako nikad neću saznat pravi razlog.
    vitica,
    ono što bi ti trebala napraviti, i ja ti to preporučujem, je biopsija endometrijuma jer se bakterije znaju i tamo nastaniti i uzrokovati probleme u trudnoći a da su brisevi cerviksa uredni.
    mislim da bi to svakako trebala odraditi prije sljedece trudnoce.

isabel

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje drage,

Koksy tebi prvoj jedan veliki danas

Ja se nisam stigla javljat jer sam skupila nekakvu virozu, visoka febra i bol želuca odmah po povratku iz Graza, a onda su mi javili da mi je none loše, pa sam evo sad u ovom stanju raspadanja došla u Dubrovnik da je vidm, ako se ne daj Bože dogodi ono najgore.

Veliki kiss svima i tipkamo se u detalje (kao i obično) kad dođem u ZG

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Koksy, žao mi je, ali na žalost mislim da našoj patnji nikada neće doći kraj, jedino će možda doć dan kada ćemo malo lakše disati kada budemo mislile na naše anđele. To što se nama desilo je neprirodno. Tako mlade a već ostale bez bebica.

Ja sam vidjela svoje zlato na 15 sek, držala sam je, poljubila i uputila joj par riječi. Da sam znala da je to zbogom, a ne doviđenja, možda bin joj rekla nešto pametnije. Neznam. Ali radije ću da tada nisam znala da je to to. Nažalost vrijeme ne možemo vratiti i moramo se nositi sa tom boli najbolje što možemo. Bog će nas sve jednog dana nagraditi. Sigurna sam u to.

Cure moje

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Drage moje svima

Koksy vjerujem da je teško i nakon godinu i 3 godine i 10.....
    ja kažem "tuga mijenja oblik ali ne nestaje" i iako sam bila mama prije gubitka i sada sam opet mama poslije gubitka sjeta je u srcu i nakon 4 godine od gubitka i mislim na svog malog miša,ali ne plačem više,veselim se životu i guram naprijed.Oko godišnjice me stisne jače no nova trudnoća i novo malo biće u mom životu definitivno me je diglo i vratilo boje koje su nedostajale.
    Znala sam da neću biti sretna dok ne budem opet mama

Svima kojima je ovih dana teško veliki

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

drage cure,
    želim vam svima bolje dane .
    nama su prošla niti dva mjeseca, ali ponekad, kao da je sve bilo jučer. bili smo po nalaz sa patologije i nisu nam rekli ništa novo - tj. da je potvrđeno ono što se vidjelo na ultrazvuku...
    sutra imam komisiju da vidim mogu li još malo samovati - ne znam je li to bolje ili lošije, ali jednostavno nisam još spremna...

budite mi hrabre i snažne...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje drage,

Evo i mene kratko, u pauzi dok nisam kod none.
    Danas sam se vidjela sa svojom ginekologicom, proplakala je kad me je vidjela. Govori da idem u trudnoču što prije, a ja nekako šutim neznam ni sama što da o tome mislim.

Mala Laia nama je isto 2 i pol mjeseca prošlo, a ja ne da nisam spremna na ništa, nego mi se "outside" svijet ćini jako neprivlačan sada. Šetam sa pasom i mm-om, i sad sam kod none, čitam joj knjige, i to je ono što mi paše. Eventualno odem i fotografiram negdje u šumu.
    Stavili su me na posporođajnu depresiju i imam pravo na nekih 6 mjeseci bolovanja, tako da mislim da bi i ti trebala dobiti neko bolovanje ako tražiš.

Idem cure, samo sam vas došla Kissnut

Bzarice šaljem mail čim se vratim u ZG, kako me čapila ova viroza nisam bila nizašto pa ti nisam pisala, da ne misliš da sam te zaboravila

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, samo da vas sve

Roza, drago mi je da je sve ok, a ti kad budes spremna znas gdje smo , a valjda necu ja i dalje biti na " recepciji" pdf-a PZ

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

[quote="RozaGroza"]Cure moje drage,
    Mala Laia nama je isto 2 i pol mjeseca prošlo, a ja ne da nisam spremna na ništa, ...
    Kod mene je obrnuto. Prošlo je 2 i pol mj i ja bi odmah, ali mm je strah. Znamo da će s trećom bebom biti sve super, strah ga je za mene. Da se meni nešto ne dogodi. Zato ću zamolit svoju susjedu ginekologicu da malo svi tri popričamo, da ga ohrabri. Ali zbog carskog ćemo svejedno počekat još 3 mj prije nego startamo. Jer problem je u tome da je pitanje kada će se "uhvatit", a ne želim čekat dugo. Fali mi sretan kraj.... i dobit ću ga.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bzara, sretan ti rodjendan zelim ti jednu odlicnu godinu!

Koksy

Svima veeeelika

Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •