Bok svima,
Nakon dugo željene trudnoće, koja je ostvarena prirodnim putem (nakon neuspjele inseminacije), predivne trudnoce i na kraju carskog reza, moja je beba umrla 2 dana nakon poroda ( u drugoj bolnici i nismo se nikad vidjele..). Svi moji koji su ga vidjeli kažu da je bio predivan i ja to vjerujem. I mislim na njega. I plačem za njim. Evo sad će skoro godina dana od nesretnog događaja.. ALI JA MORAM ISPOČETKA.
Biram podforum.. ne znam na koji bi??? Nalazim se u svakome od njih, pa i u "priče s poroda".. nemam snage pisati priču. Želim napraviti plan i krenuti ispočetka i želim Vaše savjete i Vaša iskustva. Moja pitanja su:
*jel mi pametno već planirati trudnoću s obzirom na carski koji je bio 05.12.2008?
* s obzirom na lošiju kvalitetu spermiograma kod supruga.. jel mi se pametno upisati u neku listu čekanja za IVF na nekoj od specijaliziranih klinika u ZG. Koliko se čeka, koji je postupak? Da li uopće mogu u listu čekanja s obzirom da sam zatrudnila prirodno jednom? Tko to procjenjuje, moj ginekolog, na moj zahtjev ili?

Imam 100 pitanja, a ne znam kako da pitam. Hvala unaprijed.

pujica editirala naslov topica