Moja kombinacija Decapeptyl+ Gonali+ Ovitrelle rezultirala je sa cca 8 punktiranih folikula (u Petrovoj, pod anestezijom) i transferom 3 desetostanična hrabra embrija koji me eto, sad lupkaju po trbuhu i čekaju izlazak negdje u veljači
Dakle, kombinacija lijekova je bila uspješna; nisam imala mogućnosti svaki dan dolaziti (oko 5 popodne) u bolnicu da me pikaju sestre, pa sam se pikala sama i to u trbuh (dosta ti je da stisneš kožu onako u "šlaufić" i dosta brzo upikneš); isto mi je bilo prvi put i mislila sam da neću moći, ali želja za bebicama je bila jača...
Inače štoperica, bar Ovitrelle se isto prima subkutano (=potkožno) i isto sam si je dala sama kad je trebalo.
Intramuskularno mi se čini da je teže jer to se radi s velikom iglom koja mora duboko u mišić (uglavnom u guzu) i nisam do sad čula da si tako cure same daju injekcije (bilo koje od ovih u MPO postupcima). Ali ova potkožna, to ti je ona mala iglica od 1,5 cm, jaako tanka (kao za dijabetičare) i zbilja se može podnijeti (nije neka bol, samo malo peckanja). Samo budi hrabra!