-
Pliska, ista priča s mojom...
Kad je mali morao počet pit željezo mi je izjavila 'to se ne bi dogodilo, ne bi on bio slabokrvan da si ga normalno počela hranit s 4 mjeseca'...Reko 'Moooooooolim?'
'Da, pa moji su sa 7 mjeseci jeli sveži sir i malo špeka'...
'Da, draga, zato i jedan i drugi sad imaju preko 100kg a vi koji ste krivi za to MENE kritizirate jer je vaš sin krme'.
Ne moram reć da je ušutila na to...A kasnije sam priču ispričala klincu od nekih 13 godina koji ima mlađeg brata istog uzrasta kao i moj...Prvo me (malo dalmoš pa nije znao) pitao što je to špek...i kad je čuo 'slanina'
'Oprostite mi, gospođo, bez uvrede...ali je li ta žena normalna, pa ptice na grani znaju da beba ne smije ništa osim maminog mlijeka barem 6 mjeseci'...
E...DIJETE U OSNOVNOJ ŠKOLI mi je to izjavilo...Ali neeeee...Nemamo mi pojma...
Lutonjice, ovo za gene mi je komentirao i svekar svojedobno, i od frenda tata...odgovor je bio malo modificirana verzija tvog - 'Da, on ne može bit 100% siguran da je ovo njegovo dijete, (iako ih je dovoljno pogledat skupa i vidi se na kilometar koliko su slični, mogla sam mu jedino još s bratom zatrudnit da tako ispadne), ali ako vi niste sigurni da je to vaš unuk, onda nemate pravo glasa vezano uz moj odgoj...Kad malo razmislim vi nemate pravo glasa uopće'.
Sorry na dva smajla, ali morala sam ih oba lupit
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma