Drage moje,molim vas za savjet a između ostalog nadam se da imam vašu podršku
Svekrva i svekar su počeli svakodnevno zivkati pa čak i mene (samo svekrva).Ja im se ne javljam jel mi je muka od svega.Da vas malo sjetim Maureno će imati 29.11.05 pet mjeseci a oni su ga vidjeli jednom i dugo vremena nisu zvali.Skoro 4 godine trpim niz uvreda i svega ali ne dozvoljavam da se bilo šta kaže za malog.Rekla je u zadnjoj svađi sa mm da je mali glumac kao i njegova mama,da je imao ljubičastu kosu u rodilištu,da je sad žut kao da ga je švabo napravio.....danas su zvali da bi došli a meni muka jel ih ne želim vidjeti.Šta da radim?omalovažavali su m4e i dok sam bila trudna npr. da trebam napravit dnk.da sam kilava jel sam do sad imala tri neuspjele trudnoće a ovu sam morala mirovati i još brdo stvari.Depresivna sam,stalno plačem a pitanje je do kad će mm moći bit na mojoj strani.teško mi je zbog bebice jel je zaslužio bolje raspoloženu mamu a ne mene ovakvu jedinu stvar koju su mu poslali je bila jakna ofucana za dijete koji ide u prvi razred a M je imao samo 2mj.Skoro sam ono najgore nakon poroda a iza toga nitko nije zvao mene da pita kako sam.previše toga se nakupilo i jednostavno ih nemam snage vidjeti.imamo svoj stan i to su popljuvali jel je od mojih pa je po njihovom na selu a živimo par minuta od K.Crossa.jel bi i vi kao ja ostali pri svojem i zabranila im dolazak?