Šteta što nemaš svekrvu kao ja! Moja uopće nije pokazala neki interes za unuka. Naobećavala je da će kupiti ovo i ono za njega, na kraju kada je došla iz Njemačke nije donijela ništa pošteno. A sutradan kada sam došla iz rodilišta trebala sam otići kod svoje dr. o.p., nije se ni ponudila da ga pričuva da me MM odveze, nego je on ostao s malim,a ja išla sam. Zglavnom je znala kukati kako je njoj bilo poslije carskog. I što je najbolje kada su došli iz Njemačke "prepisati će nam kuću pa da si mi u dvorištu možemo praviti novu"! Ja već mislila da će umrijeti! Ali šećer na kraju! Dan nakon što sam došla iz rodilišta, napravili ugovor, otišli kod javnog bilježnika, da bi se oni tamo predomislili i rekli da bi mi trebali iseliti iz kuće do proljeća, jer se oni na proljeće misle vratiti iz Njemačke! Zamisli, a tek sam rodila duuuuugo očekivanog unuka!
Uostalom od takvih se ljudi možeš svašta nadati! A na proljeće, ako Bog da imat ću svoju kuću i onda pravim reda. Dosta sam trpjela njihova sranja i poniženja. Više me nitko neće zaj.......!

A što se tiče tog olajavanja tebe i tvoje bebice, najbolje ti je da ti i TM to riješite zajedno. Dogovorite se, reci mu da to više ne možeš trpjeti i da joj kažete to, ako joj se ne sviđa, da nije dobrodošla u tvoj dom, pa onda neka priča i laje šta hoće. Ako si ti TM dobra i on je zadovoljan s tobom, onda se ona nema šta mješati u vaš brak. Dok to ne riješiš možeš imati i probleme s TM. Vjeruj mi znam iz vlastitog iskustva, samo ja svoje još nisam raščistila do kraja.
Probaj razgovarati s njime da te podrži i da to riješite za svagda.