Romina, ne daj se!!!! Meni je dok sam 3 tjedna nakon poroda bila kod svojih (jer je MM bio na putu, a ja bolesna) došla teta u sobu dok sam s temperaturom 39 dojila malog i veselo rekla da požurim s dojenjem pa da ga oni mogu malo gnjaviti u dnevnoj sobi - tim riječima. Mirno sam odgovorila da ću dojiti dok mali ne osjeti da se najeo, a to može biti i sat vremena, te da ne dolazi u obzir da ga bilo tko gnjavi - ako ga žele vidjeti, mogu sjesti pored mene dok dojim. Moja mama se skoro rasplakala od neugode, ali baš me briga. Istu stvar sam bezbroj puta ponovila i njoj i tek sada se počinje navikavati na to da je dijete MOJE i da ja donosim odluke koje se tiču bebe. Sjećam se da su me u djetinjstvu uvijek ljubakale neke tuberkulozne stare babe što se meni užasno gadilo, ali me mama tjerala jer nije htjela ispasti nepristojna :grrrr:
U potpunosti se slažem s Brundom - ako ne shvate rečenicu "ne želim goste dok ne budem spremna na to", slobodno se ne javljaj na telefon i ne otvaraj vrata. To je tvoje dijete, a ne njihova zanimacija i razbibriga! Samo hrabro!