Draga ne nerviraj se, misli na bebu, ja sam se iz istih razloga nervirala u isto vrime ka i ti, pa još nisu mi popravili krevetič, nisam oprala robicu,ništa,a sveki mi je nametala svoju volju,šta paničariš kao da ćeš sutra rodit,na kraju sam i rodila sutra od pustih živaca i nervoze.Romina prvotno napisa
Onda sm tupila i tupila da ja i MM želimo vidit sami svoju bebu na neonatologiji,izričito sam zamolila sveki da ne dolazi,da je to naš prvi put i NAŠA beba,trebam li reč da se došla s nama nagurivat oko stakla.
Malu smo željno 11dana posli donili doma (došli smo po nju ja,MM,moji roditelji i sveki u 13,u 14 smo imali dogovor s patronažnom,u 14:30 su NEPOZVANI došli sveki i njena druga dva sina,uhvatila mi prat izdajalicu s spužvom od suđa,itd,sinovi pušit,pit pivo,derat se i zviždat papigi,onda sam se ja digla i izbacila ih sve vanka,trajalo je 15 dana moje finoče,ostali 15dana grubosti i striktnog NE i NE ZANIMA ME, posljednja je kap kad su se udruženo počeli smijat na svaku moju riječ o mojoj bebi,onda sam im svima rekla OVO JE MOJE DITE I MOJ ŽIVOT;VI STE SVOJU PRILIKU POTROŠILI I DOSTA.![]()
Stvarnio sam bila gruba,svjesno,nisam dala gušta a vadila sam se na hormone,isto sam pokušala na lipe.
Kako se odmah postaviš,tako će ti i biti.
Danas se svi ljute na mene,al neotvaram nikome nenajavljenom,ako pretjeraju uzmem bebu i pravac soba,sveki vidim 1 tjedno u uru kad meni odgovara,moji dolaze isto po najavi i nesmatram se uopće bezobraznom.
Plačam svoj mir i želim ga imat.

Odgovori s citatom