cure su ti vec sve rekle.
ja sam sama u tudem svitu a moj muz nema neku veliku familju ( otac, mater i jedan rodak) tako da me bilo malo prpa dal cemo sve moc ali kad je bebica dosla na svjet sve je islo ko pjesma.
zadnje tjedne trudnoce sam spremala hranu, djelila u porcije i punila friz. kupovinu smo obavili prije, stan sam sredila i kad smo nas troje dosli iz rodilista nismo se mogli odljepiti jedno od drugog.

goste koje smo imali.... svi su se prije najavili i pitali a mi smo im rekli da dodu ali ne duze od 45 minuta ( taman dok s epopije kavica, pojede keks i ja ne uspijem uznojiti jer nakon poroda je to kod svih trudnica tipicno)

nikad necu zaboraviti trenutak kad smo svi troje se mazili na krevetu i blistali od srece a netko je pozvonio na vrata.... moj muz je isao, otvorio i rekao da ne mozemo primiti goste sada jer nam to ne odgovara i da dodu drugi put.
po onom nasem odgoju od doli ja to ne bi mogla napraviti a karlo je ozbiljno prihvatio savjete babice ( na kursu za roditelje) da je on taj koji je odgovoran da ja kao mama se odmorim i usput kaze da nije htio prekidati zbog nikoga na svitu te magicne trenutke.

pored friza, masina za robu prat, struje i to sta ste vas dvoje ni nece ti nitko trebati nista pomagati.
jako jako jako ce ti biti potrebno da imate vrimena za sebe ti i tvoja beba , da se upoznate, sredite utiske i da se upoznate sa tatom ...... cijela nova obitelj da s eupozna i da tata bude ukljucen u sve.
ovako ako ti babe navale nije ni cudno da se muskarac osjeca suvisnim jer ne moze doc ni do zene ni do svoje bebe a usput je omalovazavajuce da ga se smatra nesposobnim da on se brine o svojoj zeni i ditetu, da moze bebu presvuc, okupati, umiriti i slicno.

moras imati hrabrosti reci ne i stop koliko zbog sebe toliko i zbog vase bebe i tvog muza a istu stvar mora i on nauciti.

i da ne zaboravim: vec u startu moras reci svima da te e pune sa savjetima i da ako sta ne budes znala da ces ih pitati.
svaki put kad ti budu solili pamet u stvari zele ti ubiti tvoje majcinske instikte i dokazati ti da ne znas a ti ces sve znati, vjeruj mi .
imas forum= nema straha :D