sDraga Romina ja sam ti to prošla sa moji i MM starom i njegovom sestrom.
Bila sam mlada i neiskusna nisam doslovce imala pojma što me ćeka a i uz to imala sam težak porod. Pošto živimo u stanu s njegovom mamom (sva sreća što je više u dojćlandu kod kćerke nego ovdje) možeš samo zamisliti kako mi je bilo. Prvo mi se uvalila njegova sestra da kupa malog (jer kao medicinska sestra ima iskustva u tome premda je dotada jedino babce prala) ona praktički meni nije dala prić kadici , a onda je došla moja mama i naravno vidjela da sam očajna i posvađala se s svekrvom i MM sestrom. Na kraju je ipak moja mama dolazila samo navećer okupati bebu jer ja sam jedva stajala na nogama, no ove dvije guje doslovce grabile su svaku priliku da posvađaju mene i MM .Jer MM više nije znao kako izaći nja kraj s njima jer je on za njih i dalje bio jadni mali braco koji je oženio vješticu.
Možeš zamisliti koje je to probleme stvorilo nama i našem životu da je jedan dan došlo do toga da sam se ja pokupila i ošla kući rođiteljima jer više to nisam mogla trpiti. Na kraju sam se ipak vratila kad je MM vidio da je vrag odnio šalu . Lijepo je otpratio svoju sekicu nazad u njemaćku a staroj odbrusio da nas ostave na miru jer ovog puta nećemo samo ja i beba otići nego i on. Tako da su nas ostavili na miru a njegova sekica kad dođe kući jedanput godišnje ne zadržava se dulje od 4 dana ali svedno ne propusti priliku da nešto nenatukne kak je Pametna. A ja joj samo hladno kažem što se brineš za nas jer ti tvoje dvoje dijece nije dosta pa rodi si i treće. Eto draga Romi nisi sama ima nas puno ne boj se ništa samo ti njih lijepo otpilji ako ti smetaju i uživaj u bebici SRETNO!!