Citiraj Romina prvotno napisa
Kako su samo pametne te naše svekrve
Ja moram reći da su jedine dvije osobe koje se uglavnom slažu oko svega što MM i ja radio s Jankom (a ako se i možda ne slažu,šute i ne tjeraju svoje) su svekrva i moja mama! Recimo sad kad smo odlučili Janka počet stavljati na tutu, jedino njih dvije nisu reagirale onak, :smajlek s očima na federe i s tisuću upitnika iznad glave:, nego su to čak i podržale. Dedeki se ionak u ničem ne mješaju, a i za sve one koji pokušavaju nekaj...uzalud im trud. Sa mnom nema zahebancije. Uostalom to je MOJE i MM-ovo dijete i MI znamo kaj je najbolje za njega!
Isusek, jednom sam skoro šupila svoju šogoricu kad je jednom prilikom dok je MM htio nahraniti Janka(a mali bio u fazi kad još baš nije htio jesti ništa osim cike i na sve vrtio glavom i gurao rukicama), a ona primila ga za rukice i stisnula mu ih uz tjelo da ga kao MM uspije našopat. Malo mi je falilo da ne skočim na nju! I MM i ja smo dreknuli da kaj to radi, da ga izvoli pustiti...Pa mislim, tko je ona da mu to radi, ni mi mu to ne radimo ni ne šopamo ga ako neće...btw, ona ima 21 god. i naravno da nema dijece ali jako voli soliti pamet i praviti se kako ona sve zna bolje od drugih...