Iako sam ja od početka svima objasnila gdje im je mjesto i čije je to djete, dan danas komentari od sveki padaju čim se pruži prilika. Kao beba je uvijek po njoj bio gladan i žedan, a sad nije ništa bolje. Čak mi je prošle godine pred rodbinom od moje šogorice rekla kako ja njega nikako ne hranim, da mu samo nekakve gluposti dajem (povrće i ribu),a ja njoj mirnim tonom kažem kako ja znam šta moje dijete voli jesti i što je zdravo i neka se ne mješa. Na to će ona: odgojila sam dva sina pa valjda znam kako treba s djecom! A ja: je, zato ste vi, vaš muž, oba sina, pa i unuka sviporedu debeli!!! A moja obitelj je mršava. Pa ko se bolje hrani??? Za njegov 3. rođendan ista prića: 30ljudi, svi jedu pizzu, a mali je ručao malo prije fešte. ja stojim s komadom pizze u ruci i hranim jedno drugo dijete i upravom nudim Danielu, a ona pred svika komentiram kako sam ja loša majka jer nikad nedam malome ništa da jede. Ja sam uto uzela maloga, stavila joj ga u krilo i vrisnulaA DA VIDIM KAKO ĆETE GA VI NAHRANITI!!!