-
A to za oblačenje bebe tek! Isto je rođen po ljeti i ja sam ga naravno držala samo u bodićima bez rukava. Kakva sam ja to grozna majka koja dopušta da se dijete smrzava!!!
Kad smo skinuli široke pelene sa puna 3 mjeseca onda je izjavila da to nikako nije dobro i da je ona starijeg sina držala zamotanog od glave do pete do 1.god. Da se to tako radi. Ja sam naravno komentirala da ako će mi dijete biti kao njen stariji sin(debel,grbav i čelav i sa krivim nogama
) onda mu uopće nisam smijela staviti široke pelene i demonstrativno ga skinula.
Draga romina, nažalost ove tvoje muke neće prestati kad rodiš, nego će tek onda poćeti one prave. Nikada nećeš za nju biti dobra mama. Moje je riješenje bilo to da je što manje vidim. Na sreću živimo 40 km od nje i ona nije baš mobilna (ne vozi) pa nam ne dolazi. Mi odemo kod nje, ali najrađe pošaljem MM-a i maloga jer oni ju ipak vole i trebaju biti s njom. Kao baka je ok i mali ju obožava i ja se u to ne mješam. Nikada mu nisam rekla ništa loše o njoj, ali nije glup, zna da se ja i ona baš ne trpimo previše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma