Romina, zlato sta te briga... koliko sam ja skuzila vi cete se (ili vec jeste) odselit...bar ih neces slusat.
A moja svekrva je za mene mrtva od kad je u napadu bijesa vrisnula na svog sina (MM) da "kuj je TE dopelal". Za one koji ne znaju prigorski, TE znaci "TO" , ergo ne najnizi zivotni oblik nego jos gore...ne bi da sam se popiskila na tepih pred njom... ccc Kasnije je objasnjenje bilo da "nije ona to tak mislila" al ne zanima me, jer 1. MENI se nikada nije za to ispricala i 2.ja to ne bi ni pasu rekla a kamoli sinu za zenu (koja se lomila da bi svima njima ugodila). Sad normalno pricamo, sva je presretna sto ce dobit unuku i ja joj dajem to zadovoljstvo jer je MM ipak njen sin al u moje srce ni u moj zivot u smislu nekakvog utjecaja ili misljenja nema pristup...osim ako se slaze samnom :zlocesti smajl: Vezano uz komentare prije, imala bih svasta napisat no ja se tjesim kako sam se udala u zabit pa su mi svi komentari sada fascinatni (al boljeli su dugo, dugo...nekih se i sad sjetim pa zabole). Ah...puno puta znam reci da kad vidim gdje je MM rastao i s kim da je super ispao...zato smo nas dvoje crne ovce jer smo prenapredni. AL BAS ME BRIGA!