Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
A što ima Planetopija?
Planetopija ti ima cijeli niz Makronovinih i sl. kuharica, priručnike za vježbanje, masažu, psihologiju i roditeljstvo, žensko zdravlje, bogato ilustrirane knjige (priče, bajke...) itd. da ne nabrajam sad do u nedogled. Uglavnom, ima vrlo zanimljivih naslova.

Inače, baš me veseli ova tema jer redovito odlazim na Interliber, a naplaćivanje ulaza me ne brine previše. Kad mi je do nečeg jako stalo onda mislim - kud sve tud i tih 5 ili 25kn 8) . I prođem uvijek sve štandove, onak letimično, a onda se posvetim onima koji me najviše zanimaju.

Prošle godine sam kupila dosta slikovnica od Golden Marketinga i nekoliko kuharica Dobar tek. Kupila sam i seriju Makronovinih kuharica od Planetopije (isprobala sam tek jedan recept do sad , ali ne razbijam glavu zbog toga, uživam u slikama) te nadopunila seriju slikovnica o Jakovu (mislim da je izdavač Forum). Ah, potrošila sam brdo novaca , ali nisam to tolko osjetila jer sam unazad godinu dana svaki mjesec odvajala po 100kn za Interliber. Mjesečno to i nije tak puno, a nakon godine dana skupi se lijepa svotica .