-
mi bili jučer..
i to zato da izbjegnemo gužvu vikenda..iako je bilo gužvasto i jučer
sparkirala se u dvorište Tepih-landa (nije baš sportski, ali šta ćeš, viša sila)
čim smo došli i uspjeli se progurati, Sof je srušila sve knjige s onog stalka kaj se vrti (prejako je zavrtila i sve su knjige odletile)
tete na štandu su bile jako ljubazne i sve su pokupile (dok je mali krivac rumenog lica stajao sa strane) i još je dobila i balon...taman da s drškom balona gura i ruši knjige koje su posložili ko dekoraciju po izlogu..tu me već blago naživcirala, pogotovo nakon što mi je objavila da joj se piški iako smo došli prije 10 min od kuće, pa smo se kroz silnu gužvu opet morali probijati van
enivejz, kupili smo par knjiga, ali nisam baš zadovoljna sa sniženjima..na štandu GM uzeli smo samo tri knjige jer sam na kraju skužila da skoro sve imamo...kupila sam i bojanke koje su apsolutno preskupe (20 kn, ali je naravno, dijete inzistiralo baš na TOJ bojanki)
i tak...gužva je..ako se ima (pre)malo dijete treba razmisliti da li ga uopće voditi..navodno da ima još i nekih predstava iza klince, ali na to uopće nismo išli jer se radnim danom zatvara u sedam, pa taman kad dođeš i malo se snađeš, već zatvaraju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma