bok!prije kartkog vremena preselili smo iz centra u borovje..kad evo jucer susjeda odozdola nahrupio na vrata da djeca NESNOSLJIVO skacu!!..djeca nisu uopce skakla,nego su se normalno igrala..straija trckara a mlađa ima godinu dana,bucka je i ne zna skakati,ali zato hoda kao mali tenk.otisao mm dolje da cuje..i ok,stvarno se cuje ak netko malo jace zagazi,strop vibrira!i rekli smo im,da cemo obuzdat djecu da skacu i trce ali da ne mozemo garantirati potpuni mir..mislim,i ja cujem gore struganje stolaca a ne pada mi na pamet da se na to obazirem ili da odem gore nesto prigovarati.rekli su da nece vise dolaziti gore smetati blabla,ali ja to nekako iskreno sumnjam jer nam je vlasnik rekao da su prigovarali i njegovoj sestri koja je tu bila s djecom..a sto je najgore i oni imaju malenu djecu!rekoa je mm da je u njihovom stanu mrtva tisina..pa ak je inace tako onda normalno da sve cuju!
sto da radim ako mi opet dođu na vrata?ja sam jucer gledala malenu kako hoda i da,od nje vibrira pod-ali ona ima godinu dana i ne pada mi na pamet branit joj da hoda ili pada po podu.
ne zelim se s nikim kaciti niti imati probleme,ali mislim da se radi o preosjetljivim ljudima i da ovo nije bio zadnji susret...jer kad je mm bio dolje zena se pozalila na jaku buku s ceste-a uopce nije bucno!!!
ima li tko slicnih iskustava i pokoji savjet?do jucer idealan stan danas mi se vise tako ne cini..
hvala vam