Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: uskoro poćinje moj novi život

Datum pristupanja
    May 2005

Početno uskoro poćinje moj novi život

Drage moje !

Evo javljam vam se nakon duže stanke , ja sam dobro koliko mogu
    biti , moram zbog svog anđela Jana -Renata . U Utorak ču nazvati sud da vidim kaako ide proces kod sporazumnog razvoda da to do kraja ove
    godine riješim . Nažalost moj muž nije ispoštovao dogovor da se zaposli do kraja ovog mjeseca niti se potrudio išta promijeniti osim položaj pred televizijom .
    Prije tri tjedna bila sam bila kod svojih doma i mogu vam reći da sam se osiječala puno bolje . Vratila sam se kući a nakon nekog vremena sve je bilo po satrom .
    Kao što rekoh u utorak predajem uzahtjev za razvod.
    Hvala vam svima na potpori .

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nadam se da će sve proći što je ezbolnije moguće

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme kakavi su to ljudi neželi radit a ima dijete,ja sam stvarno tužna i želim ti svu sreću svijeta i držim ti fige.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

svako dobro...sve će biti ok!Drži se!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretno

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretno Vlatka

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vlatka sretno ti

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Vlatka, sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Drž se ženo!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sve najbolje, Vlatka. Budi sretna sa svojom hrabrom odlukom... i javi nam se.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drži se

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sretno

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Neka bude kako si si izabrala, sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sretno Vlatka!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sretno! Tu smo za slušanje!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ako misliš da je tako najbolje za tebe i mog imenjaka, želim vam svu sreću ovoga svijeta. Čuvajte se i hrabro koračajte naprijed,

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Datum pristupanja
    May 2005

Početno novi život poćinje

Drage moje !

Samo da vas pitam , kakao točno ide kod sporazumnog razvoda . Zahtjev predajem na sud a onda sve ide od tamo ili i dalje ide preko centra za socijalnu skrb , ako ide preko centra za socijalnu skrb dali to može biti bilo koji centar ili onaj kojem pripadamo po mjestu stanovanja.
    Unaprijed hvala i držite mi fige da ovo sve preživim bez težih posljedica .
    Pozdrav ,

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Javiš se Centru kojeg ti izabereš da bude posrednik za rastavu. Oni na temelju tvoje i izjave tvog BM naprave zapisnik i pošalju ga na sud koji vas nakon toga pozove na ročište. Na sudu se na glas čita zapisnik od Centra i ako ste suglasni sa tim što piše odredi se visina alimentacije (minimalno 15% od plaće za roditelja koji nije skrbnik) i potpišete ratavu. U Centru će vas pitati dosta detalja i trebala bi razraditi plan viđanja djeteta s ocem (ako dijete ostaje s tobom).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje !

Ankara hvala ti na informacijama , evo da vam malo dam friških vijesti
    za sada sam ok , sutra moram kod dermatologa napraviti neke pretrage jer mi se pojavio seboreićni neuro dermitis ( to se meni uvijek pojavi nakon stresova ) , popodne možda odem sa frendicom popiti kavicu da se malo maknem iz kuće . U Četvrtak krećem prikupljati papirologiju potrebnu za rastavu. E da vas pitam kakao ide sa odvijetnikom , suprug i aj smo oboje nezaposleni i nemamao mogućnost platiti odvjetnika da nas zastupa na sudu i kako idue sa troškovima rastave u našem slučaju .
    Koliko mi je poznato da imamo pravo na odvjetnika po službenoj dužnosti i da proškove snosi država no ako netko zna nešto više molim savjet .
    Još jednom napominjem ja sam trajno nesposobna za rad a muž je trenutno nezaposlen .
    Hvala svima na potpori i savjetima .
    Pozdrav.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Odvjetnik ti ne treba u slučaju sporazumne rastave. Odeš na sud i tražiš obrasce za sporazumnu rastavu braka. Nas je zastupao odvjetnik i to je bilo sasvim suvišno jer smo ionako sami sve odrađivali. Samo što smo nešto više platili postupak. Prilikom podnošenja prijedloga za sporqzumnu rastavu braka plačaš negdje oko 600kn (barem smo mi tako) da bi se uopće postupak pokrenuo. Nakon izricanja presude opet plačaš isto toliko da bi ti se uopće napisalo konačno rješenje kojim ćeš mijenjati sve svoje podatke i poništiti brak u matičnom uredu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ankara bokić !

Znaći bez obzira na to što ni suprug ni ja nemamo nikakvih primanja što se može vidjeti iz potvrde o imovinskom stanju mi moramo platiti postupak .
    Netko mi je rekao da se u slučaju da nemamo love ne plaćamo ništa .
    Hvala na potpori i pišem uskoro.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za takvu konkretnu situaciju kao što je tvoja ne znam baš puno ali bi svakako trebala ići na sud pitati u njihovoj pisarnici ili na informacijma. Vjerojatno postoji mogućnost da vam se dodijele nekakve olakšice, samo se bojim da to neće biti moguće bez dooobrog obrazloženja. Mislim da (možda se i varam) se olakšice daju samo onim obiteljima u kojima je zdravlje i sigurnost djeteta i drugog partnera ugrožena a imaju loš imovinski status. Pokušaj pa nam javi. Ovo samo sada nagađam a isto tako logičkim slijedom mislim da bi se u suprotnomsve osobe lošijeg imovinskog statusa rastajale kad god požele kada bi to za njih bilo besplatno.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage forumašice !

Evo da vam se malo javim , prikupila sam sve potrebne papire , potvrde za oslobođenje od sutskih pristojbi i sada je još samo ostalo napisti zahtijev. Jučer sam navečer razgovarala sa mužem i pitala ga dali si je našao stan jer mora iseliti odbrusio mi je "to nije tvoj problem " a onda je zaplakao i tražio da mu oprostim , da je razmišljao i da ne želi rastavu jer ne bi mogao podnijeti biti bez Jana . Rekao je da ne bi mogao viđati ga jednom tjedno, da bi to za njega bilo prebolno i da bi se ga se radije odreko nego tako patio . Ispričao mi se za sve loše postupke , ružne rjeći i tražio da mu oprostim . Pokušala sam mu objasniti da ni meni ne bi bilo svejedno jer imalo smo divnih trenutaka u ovih deset godina , zajedno smo uređivali stan i svaki dio tog satana iako nije naš porsijeća me na njega i da bi mi bilo teško svaki puta pogledati nešto u stanu što smo zajedno napravili a da se ne sijetim njega . Moj muž je u stvari izgubljen u svemu , odrastao je kao i ja bez obitelji , bez ljubavi , pokušava se uklapati u ovo današnjenemilosrdno društvo koje ne gleda kakv je netko "iznutra" nego samo koji se auto vozi , koliko tko zarađuje tko ima kakvu titulu , na žalost ni moj suprug ni ja nismo ti koji gledamo na takve stvari i zato nam je daleko teže probijati se u današnjem društvu koje nam nameće svoj iskrivljeni imiđ . Toliko je rastava brakova i svi to olako shvaćaju ali nije to samo tako.
    Ružno je kada živimo u svijetu u kojem više nema onog ljudskog , nema prave ljubavi sve je nekaako materijalizirano , svi misle da je novac i status u društvu jedino mjerilo čovijeka i jedina sreća . Ja znam da to nije istina ljudi mogu lijepo i sretnu živjeti i sa malo novaca , jedino bez čega ćovijek ne može je ljubav jedan prema drugom .
    Svi smo ni ovakvi i onakvi svi imamo svoje mane i vrline i mnogo još toga ali treba znati da smo svi u stari siti svi smo od krvi i mesa , dišemo isti zrak , pijemo istu vodu , hodamo na istoj palneti onda zašto tolike razlike između ljudi .
    Možda kada jednom spoznamo da smo svi zapravo isti bude manje ratova , rastava brakova i nasilja . Do to ne shvatimo svijet se ne će mijenjati , pa vas ja sada pitam KAKAV MI TO SVIJET OSTAVLAJMO NAŠOJ DIJECI , KAKVE IM PORUKE ŠALJEMO , ŠTO IH UČIMO .
    Eto samo toliko od mene .
    Pozdrav i još jednom puno hvala na svim potporama .

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da vam zaželim sreću u ponovnom pokušaju održavanja obitelji na okupu. U vama oboje, izgleda postoji još uvijek ljubav koju bi mogli pružiti jedno drugome. Zato, nemojte nagliti sa rastavom. Za to uvijek (nedaj bože) ima vremena. Ono što istinski vrijedi i za što se vrijedi boriti je obitelj. možda je ovo između vas bila jedna kriza koja vas je osnažila i uvela u svijet odraslih. Polako i sigurno. Želim vam svu sreću ovoga svijeta, posebno zbog vašeg malog koji će biti jako sretan kad vas oboje u isto vrijeme ima na istom mjestu.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pojelo mi post

draga vlatka, već dugo prtim tvoju priču i često te se sjetim. ja ću ti sada iznjeti svoje viđenje stvari, i moram na početku napomenuti da je stvari uvijek gledam crno. nekako uvijek sagledam najcrnji scenarij i onda mi se poslije lakše veseliti kad ipak ne bude tako loše.
    Ono što je meni prvo palo napamet kad sam pročitala reakciju tvog muža nije bilo da je to nešto predivno. Već dugo vremena ti s njim pokušavaš napraviti neki kompromis i on se odlučio promijeniti baš sada?
    On ti je rekao ono što si ti htjela čuti i sad opet neko naredno vrijeme ne mora mrdnuti i može gledati TV u miru.
    Sad odjednom sin koji je bio "tvoj projekt" zauzima centralno mjesto u njegovom životu?
    Ne mora nužno tvoj muž nakon razvoda viđati sina samo jednom tjedno, ako se ti složiš on ga može viđati svaki dan. Voditi ga u šetnje, u park ...
    To što vas dvoje niste u braku ne mora štetiti odnusu oca i sina.
    Ja sam već rekla da se nisam udala jer to nismo željeli, a dijete nije razlog za brak. G viđa tatu skoro svaki dan iako mi ne živimo zajedno, i mogu ti reći da imaju krasan odnos. Nas dvoje odraslih imamo bolje i lošije faze, kao i svi.
    Nadam se da ćete uspjeti riješiti probleme, ako ste tako odlučili oboje.
    Nemoj se ljutiti, morala sam iznjeti i crnu stranu.
    I svakako javi kako si.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga gitunja !

Puno ti hvala na odgovoru , gledaj ja sam saslušala sve što ni on ima za reći a onda sam mu rekla "gle idemo probati sve ispočetka ali samo da se zna bude li se ponovila situacija kakvu smo imali do sada onda je zaista kraj između nas zauvijek .
    Možda ja tražim previše ali želim da živimo u slozi i razumijevanju jer
    znam da dijete uči ono što vidi i čuje a ja definitibno ne želim da moj sin
    uči biti bezobrazan , lijen , svadnjiv .
    Ponekada zavidim mojim dobrim prijateljima koji imaju brak kakav si ja želim oni se u svemu suglašavaju , dogovaraju, pomažu jedno drugome , nema ružnih riječi, kaad je neka frka jedan drugome kažu oprosti , žao mi je i tako . Uglavnom, imaju super brak . E to sam ja željela .
    Toliko od mene . pozdrav .

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

draga vlatka, i ja kao i gitulja pratim tvoju priču.

mene je isto zdrmao komentar o "tvom projektu" mada ljudi često znaju reći stvari koje ne misle i kad se izvuku iz konteksta zvuče ubojito, a u stvarnosti nije tako. ipak je tu 10 godina truda...

ponavljam, riječi nikad ne mogu dočarati pravu sliku. ti znaš duboko u sebi vrijedi li se truditi. u svakom slučaju, držim ti fige

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja pomalo sve ovo pratim, i mogu primjetiti da ti malo lutaš u svojim odlukama i stavovima, nekako kao da nemaš interesa za shvatiti to ozbiljno.
    Ovo o priči gdje je brak kao na filmu, postoji, naravno, ali na filmu! Brak je nešto oko čega se oboje treba truditi, ne postavljati ultimatume, već pomoći da sredite tekuće probleme ZAJEDNO!
    Naravno, jako bi bilo zgodno čuti i drugu stranu priče.
    I nikako se ne mogu oteti dojmu da rastavu doživljavaš kao nešto adrenalinsko , što će ti uljepšati život.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga Petraa !

Prvo da ti zahvalin na tvom post , no moram ti reći da imaš krivo mišljenje ja ne shvaćam rastavu kao adrenalinsku injekciju , sasvim suprotno ja nisam ljubitelj rastava i smatram da se sve može ispraviti ako se obje strane istinski potrude. Ja znam da nisam savršena i da imam svoje mane koje smetaju mom mužu kao što i on ima svoje ali ako sam ja bila spremna sve ove godine trpiti sve njegove mane i konstantno mu opraštati i davati nove šanse zašto on onda nemože i meni oprostiti moje greške i mane i dati mi šanse.
    Ja jako dobro znam što želim jer nisam teenagerica koja sad bi ovo sad bi ono. Kada sam se odlučila udati za mog supruga željela sam da imamo lijep i zdrav brak to znači da jedan drugome budemo potpora , da jedan drugome kažemo "oprosti kriv /kriva sam / , umjesto toga sam dobila samo ružne riječi kritike da sam ja kriva da je naš brak takav, da su moji roditelji krivi za naše probleme jer su mi govorili da oni ne žele hraniti njega a on bude doma sjedio i gledao tv. Najveća prepreka u našem braku je neslaganje karaktera ja sam dinamična i odgajana sam u dosta "vojničkim" režimom/red, rad , disciplina / a on je totalno flegma i odgajan je "pa kak bu bu , bu već nekak " režimu .
    Ta razlika se očituje u baš svemu, njemu je sve svejedno , njega nije briga tko će kako reagirati , glavno da je on ok . Njemu je sve normalno i ono što je neprihvatljivo njemu je to sasvim normalno.
    Mi smo već jednom bili u bračnom savjetovalištu i kada ga je psiholog pitao zašto se oženio za mene nije mu imao što za reći , kada sam ga ja
    jednom ne tako davno pitala zašto se oženio za mene odgovorio mi je : " da bi ti imala zdravstveno osiguranje i da bi imao što satviti ......... "
    Ako je on spreman stvarno napraviti totalni preokret u svom ponašanju i razmišljanju pružit ču mu priliko no osjetim li mržnju ili čujem još jednu ružnu rijeć ili komentar tada je zaista gotovo , ali zaista .
    Toliko od mene za sad
    Pozdrav i hvala svima na savjetima i podršci.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

vlatkapeno ti zapravo trazis da se on promjeni?
    Ne mozes promjeniti nekoga tko se ne zeli promjeniti, vjeruj mi, njegov karakter je takav kakav je i nece se promjeniti jer je odraz odgoja njegovih roditelja.
    Jedino sto moze spasiti vas brak je da se ti potpuno priviknes na njega takvoga i oguglas na sve, ti procjeni koliko je to dobro za vas :/

Ja sam sa svojim bivsim prosla slicno, muske suze znaju biti jako uvjerljive, ali samo zato sto je uvrijezeno misljenje da su muskarci stijene koje se ne lome

S vremenom sam shvatila da kada mi kaze "volim te" to zapravo znaci "trebam te" osvjestila sam se i napravila odlucujuci korak.
    Dobro promisli, ovo ti govorim u najboljoj namjeri

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Skuhanu juhu dobro je podgrijati samo jednom. Svakim daljnjim podgrijavanjem postaje sve pokvarenija i od nje nam sve više i više bude muka. Tako je i sa brakom i sa vezom. Znam da je potrebno dobro razmisliti, ali nekome davati nove i nove prilike do beskonačnosti prema mom viđenju nema smisla. Promijenit ću se- najgluplja izjava koju sam ja od muškog roda čula. Nikada ili vrlo vrlo rijetko se ta promjena dogodi. Uglavnom vuk promijeni dlaku (tek toliko da se stvari smire), ali čud nikada.
    I zaista, ja se ponekad ne bi ni osvrnula za prošlošću. Baš me briga za ofarbane zidove i uređen stan, ja želim svoj MIR. U miru ću urediti drugi, polako.... A to volim te i oprosti kada brod tone... pih, baš je smiješno. Gdje je ta silna ljubav bila ranije? ... Ajd neka on tebe počne malo poštovati, pa će vama i "tvom projektu" biti lakše. Oprosti ako sam bila gruba, nisam mislila zlo.

za tebe i JR

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Drage forumašice !

Rekao je da ne bi mogao viđati ga jednom tjedno, da bi to za njega bilo prebolno i da bi se ga se radije odreko nego tako patio.
    oprosti, ne razumijem ovu rečenicu
    radije bi se odrekao sina nego da se on (ne sin, nego TM) pati?
    šta je htio reći s tim? :?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje !

Svima vam puno zaista puno hvala vidim da vas ovdje ima puno sa iskustvom i daleko hrabrijih od mene.Ne znam zašto imama toliki strah u sebi s jedne strane želim svom sinu i sebi omogućiti sretan i lijep život opet s druge strane se držim "kao pijana plota " onog što je loše .
    Možda se potsivjesno bojim da ponovo ne naletim na sličnog čovjeka ,
    možda i ne možda imama jako nisko samo poštovanje i mislim da nisam
    zaslužila bolje. Bojim se kad mi netko kaže : " ti si ok , ti vrijediš ." bojim se da mi to govore samo da bi mi laskali .
    Zaista bi željela jednom u životu biti sretna i zadovoljna jer ako sma ja sretna i zadovoljna onda je i moj sin isto.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Uglavnom vuk promijeni dlaku (tek toliko da se stvari smire), ali čud nikada.
    sa ovom rečenicom se uopće ne slažem i ne znam zašto je tako učestala u diskusijama jer zapravo ne drži vodu. naravno, ima ljudi koji se ne žele promijeniti, ali ima ih bome dosta koji se žele i hoće i mogu promijeniti. i ja sam jedna od takvih. bitno je samo da to TA OSOBA želi, a ne netko drugi.

drugim riječima, koliko god to vlatka htjela, a NJM uistinu ne želi - uzalud vam trud svirači. ako NJM shvaća gdje griješi i želi to promjeniti i radi na tome, onda je uspjeh zagarantiran.

naravno, pitanje je šta NJM uistinu misli.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

draga vlatka, trenutno si u lošem razdoblju, prolaziš kroz krizu koja nije laka, puno toga moraš odvagati, odvojiti istinu od laži, sagledati svaki kut i to nije nimalo lak posao.

stoga, ne budi tako pesimistična, ne predaj se, puno si jača nego šta misliš, pa pogledaj samo koliko si željela svog sina i koliko si prošla da dođeš do njega.

kad sam bila u jednoj (drugačijoj) krizi isprintala sam si natpis "želim, hoću mogu" jedno 5 puta i objesila ga u svaki kut svoje sobe da ga uvijek vidim. i uspjela sam to šta sam naumila. moraš sebi vjerovati. drži se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga M.a.r.t.a

Ta izreka " ja hoću , ja mogu " prisutna je u mom životu od moje naj ranije mladosti i do sda se pokazala zaista korisna jer gotovo sve što sam zamislila sam i ostvarila . Željela sam napredovati u svom poslu i to sam uspijela , željela sam svog sina i to se ostvarilo , danas ima predivnog i dobrog sin.
    Mom suprugu sam nebrojeno puta govorila da i on može sve što poželi
    samo mora zaista znati što želi no u više navrata je i sam izjavio da ne zna što želi u životu.
    Ponovo po ne znam koji puta ponavljam želim da moj sin ima lijepo i sretno djetinjstvo uz oba roditelja ako je to moguće , ako nije sama ču mu omogućiti da bude sretan .

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

želim da moj sin ima lijepo i sretno djetinjstvo uz oba roditelja ako je to moguće , ako nije sama ču mu omogućiti da bude sretan
    U zivotu je bitno znati sto zelis, a sto ne zelis i napraviti to - bez kompromisa iako se u trenutku to cini tesko i bolno.
    Put do zeljenog cilja nije uvijek posut ruzinim laticama, treba se odvaziti krenuti preko trnja, ali kada dodjes do cilja ono nestaje.

Sretno, sto god da odlucila

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure drage. Pa pustite ženu da diše. Toliko ste joj toga napričale da ne znam koja bi od nas uopće i imala snage spašavati brak. Vlatka sama zna što je za nju (s obzirom na njeno zdravstveno stanje) najbolje. Ako još jednom pokuša spasiti brak nema zaista ništa za izgubiti. Ja zbilja ne vidim razloga zbog čega ne bi pokušala. Gore od onoga što joj se dešavalo sigurno neće biti. Zato, Vlatka draga, korak po korak i polako. Ako je stvarno TM svjestan svojih grešaka tada će se i truditi da ih popravi. Sada ti je prava prilika da ti budeš dominantnija i organiziraš brak onako kako tebi i tvome djetetu paše.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga Ankara !

Ja sam definitivno odlučila , no trenutno imam nekih zdravstvenih problema koje moram riješiti. Kad sve to riješim onda mogu dalje . Ovih dana jako razmišljam o svemu što mi se događa u životu , svjesna sam
    da sam jača nego ja to sebi želim priznati no ljudi me sputavaju svojim negativnim ponašanjem prema meni pa se ja povučem u sebe i dopustim da me gaze.Ponekada se osjećam kao pas kojeg su tukli i kada naiđe na nekog tko ga želi pomilovati on se sklupča jer očekuje batine . Želim okrenuti novu stranicu u svom životu ali zbog svog niskog samo pouzdanja i samo poštovanja prihvačam situaciju .
    Željela bi svom sinu svojoj pravoj ljubavi pružiti lijep život sa sretnom i zadovoljnom mamicom .
    Prije četiri godine upoznala sam jednog divnog čovjeka koji mi je pokazao da ja zaslužujem sretan život , pružio mi je potporu i sad nakon četiri godine ja jednosatvno ne mogu shvatiti da me netko gleda kao osobu vrijednu poštovanja , nježnosti i ljubavi , jednostavno se bojim tih osjećaja jer sam kao pas kojeg su tukli naučena na omalovažavanje i poniženje .
    Nadam se da ču uz potporu tog predivnog čovjeka ( mog anđela čuvara) i svog sina smoči snage da krenem u novi život .
    Biče sve ok ja vjerujem u to .
    Svima velika hvala .

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

oprosti vlatka, ali što si to definitivno odlučila?
    ja nisam uspjela pohvatati.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga Gitunja !

Hvala ti na postiću , pitaš me što sam odlučila e pa odlučila sam da više ne želim živjeti u braku punom ne poštovanja , konstantnog omalovažavanja , jednostavno želim sve izbrisati i krenuti ispočetka . Želim sa svojim sinom uživati u novom i lijepom životu . Polako stvaram život kakav želim sa svojim sinom , vratila sam se svom honorarnom poslu , uživam u druženju sa svojim sinom, suprug je tu još onakav
    kakav je i bio .
    Sve više se okrećem svom poslu i sinu . Čim riješim zdravstveno stanje predajem papire za rastavu i to je definitivno , povratka nema .
    Svjesna sam da će mi biti teže ali biti ču smirenija i sretnija , napravit ču svom sinu i sebi život kakav zaslužujemo .

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

svaka cast na strpljenju.. ja ga svakako nisam imala tako da kada sam odlucila da je kraj, muza sam iselila iz stana po kratkom postupku. Mozda sam u krivu.., ali sam se osjecala odlicno. Zeljezo se kuje dok je vruce! Zelim ti da sto prije povuces rez.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

[quote="vlatkapeno"]
    Prije četiri godine upoznala sam jednog divnog čovjeka koji mi je pokazao da ja zaslužujem sretan život , pružio mi je potporu i sad nakon četiri godine ja jednosatvno ne mogu shvatiti da me netko gleda kao osobu vrijednu poštovanja , nježnosti i ljubavi , jednostavno se bojim tih osjećaja jer sam kao pas kojeg su tukli naučena na omalovažavanje i poniženje .
    Nadam se da ču uz potporu tog predivnog čovjeka ( mog anđela čuvara) i svog sina smoči snage da krenem u novi život .
    Biče sve ok ja vjerujem u to .
    Svima velika hvala . [/quote

Netko ti je dao krila tj. zaljubila si se ili ja krivo kopčam? Nema veze, kako god- sretno!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno moj novi život

Drage moje !

Danas mi je malo čudan dan ujutro sam bila jako tužna i usamnjena jer sam se sjetila jedne meni drage osobe sa kojom veće neko vrijeme nisam u kontaktu na žalost . Poslije podne samo mali i ja izašli u šetnju to me malo oraspoložilo , no kada sma došla kući moj suprug i ja smo se zakačili oko ionako teške situacije . Konačno smo se sve dogovorili , svi papiri za razvod su svi spremni , sve smo se dogovorili .Sljedeći tjedan predajem sve papire na sud .
    Neznam dali me možete razumjete ali nekaoa osječam olakšanje kaao sve ide dalje .
    Svjesna sam da če mi nakon rastave trebati dosta vremena da se vratim u normalu ali anđeli su uz mene to znam .

Cure moje držite mi fige vaša mi potpora jako treba .

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vlatka

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo samo da ti se javim ... ja sam imala u ponedjeljak prvo rociste i koliko god sam to htjela i svjesno usla u to... nisam bila svoja... kao da su mi se noge odsjekle....dobila sam napad panike..pocelo me gusiti, plakala sam se u sudnici ko malo dijete... cijeli dan na poslu bila na apaurinima... koma....

Nikad nije lako, boli.. jako...bez obzira tko to htio....

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vlatka i iva

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajme cure, evo ja kao kćer roditelja koji su se trebali odavno razvesti, mogu vam samo dati poticaj da se držite i da morate biti svjesne da ćete tim razvodom osigurati miran život svojoj djeci. Ja i danas ne volim biti blizu svojih u isto vrijeme

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje !

Evo da vam se i danas javim iako sam mislila da neču na net no jednostavno to mi sada treba . Sinoć nisam spavala maleni se probudio u gluho doba noći i plakao iz sveg glasa pokušala sma ga umiriti slušali smo mp3 ( to sam radila i u trudnoći tako da je on naućen na muziku ) kada je on konaćno zaspao ja sam mislila " e sad ču ja zasapti i odspavati " no nisam mogla oka sklopit sve mi se vrtilo po glavi cijeli moj život a posebno sve što se događalo u periodu od 2004 pa sve do danas. Borba sa neplodnošću sve što je išlo uz to neuspijeli postupci tuga zbog toga , suprugova hladnokrvnost, nezainteresitranost za vrijeme trudnoće , porod mog malog anđela / dan koji ču vječno pantiti kao naj ljepši dan svog života / bliskost sa nekim ljudima koji su me dizali kad sam doslovno padala , koji su mi bili jedina potpora u svemu što sma prošla na putu do svog sina. vječno ču biti zahvalna jednom predivnom čovjeku za toliko uloženog truda i potpore a po kojeme moj sin nosi ime.
    Čovijek koji je pokazao novi svijet , svijet majčinstva , jer da je bilo po suprugovom mog sina danas ne bi bilo Ovih dana se osiječam nekako prazno i konstantno tražim neka objašnjenja za stavri koje su se dogodile , da li je to tako trebalo biti .
    Neznam dali me možete razumjeti . Več duže vrijeme borim se sa tim nekim osječajima i tražim objašnjenja za to što osječam ali na žalost ne nailazim na nešto konkretno.
    Strahovito me muće i progone ti osječaji koji su se stvorili sasvim iznenada i sad su tu prisutni u mom životu.
    :? :? :? :? :?
    Drage moje svima vam zaista veliak hvala od srca i nemojte me krivo shvatiti , ja samo želim biti sretna valjda to jednom u svom životu zaslužujem , želim imati pored sebe nekog toko će me razumijeti i biti mi potpora to mi je zaista sada jako potrebno.
    Pozdrav od Jana-Renata i mene.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •