cure,hvala vama!![]()
![]()
cure,hvala vama!![]()
![]()
Čitajući postove na temi potpomognuta oplodnja često zaplačem. Tužna, zbog životnih priča mnogih žena s ovog foruma, ali i radosna što su mnoge žene nakon trnovitog puta ostvarile cilj.
Čitajući ovu temu ja ponovno plačem. Tužna jer me zakon o MPO i odnos javnosti podsjeća na neka davna, davna vremena inkvizicije, ali i radosna i ponosna na sve žene koje imaju snage, hrabrosti i znanja boreći se sa osobnim problemima boriti se i za sve nas.
Cure hvala vam.
![]()
Gost1, hvala od!
Svim ostalim uključenim curama isto veliko hvala!
Hvala cure!
Ovo definitivno potpisujem! Nije samo da se bore protiv civilizacijskih i znanstvenih dostignuća, nego se još iz državnog proračuna plaća da to čine, a ja nemam izbora da ih financijski ne poduprem.martina123 prvotno napisa
![]()
potpisujem apsooooolutno sve šta ste napisale cure!!!![]()
Čestitam cure na zbilja dobro odrađenom poslu.
ovo potpisujem i to višestrukokod misljenja o teologu u nacionalnom povjerenstvu naglasila sam da crkva u nasoj drzavi nio dio tijela Vlasti, a nije ni strucno osoblje pa time ne vidim razlog da su pristuni u povjerenstvu!
U SDP-ovom prijedlogu u povjerenstvu nije niti predviđeno mjesto za teologa, samo za struku.
No Martina 123 je s pravom poslala poruku-bojimo se da će u HDZ-ovom prijedlogu, koji, za razliku od ovoga, ima realne šanse za prolaz teolog u povjerenstvu biti nezaobilazan.