-
jajne stanice/oplođene ili ne
nesto me muči.kuma mi je dobila na CITO 12 JS i neka od pacjentica joj je rekla da je čak moguće da se niti jedna oplodi.ja basi nevjerujem u to ali postoji crv sumnje.sta mislite jeli to moguće :shock:
-
neplaši me :shock:
-
anica68 moguće je, ali sa 12 js :D malo vjerojatno.
-
Sve je moguće...nažalost..
-
A teoretski je moguće ali zašto se ne bi i sve oplodile? 12 stanica je stvarno lijepa brojka i kuma može mirno spavati.
laky Ne čitati takve teme do sutra....
-
-
Ma čisto sumnjam da se od 12 neće oplodit baš ni jedna jedina.
Nama se na CITU od 4 j.s.oplodile sve 4,a spermiogram nam je teeeška katastrofa.
-
i kod nas je katastrofa spermiogram nekad i nema spermija a kaze biologica da je izabrala nejboljih 16
-
moja poznanici jucer punktirano 15 JS, oplodjeno 5 - dakle, zaista je vrlo mala sansa da se bar nijedna ne oplodi...a i ak vide da je frka obicno rade ICSI bar na jednoj (koliko znam)
-
kod nas je bio ICSI srećom(prvi put je bilo "pozitivno" da je spermiogram loš)
-
ovo me malo plasi, jer od dragog je spermiogram isto jako los, i jos su ga na dan punkcije zvali da mora ponovo dati uzorak, e sad jeli prvi nije bio o.k. ili sto vec, danas nam rekli da nema transfera vec da sutra dodjemo, punktirano je 10js i ja se toplo nadam da se bar nesto dobro odvija u laboratoriju....ma mozda je bolje da do transfera izbjegavam ovakve teme, jer se svasta pocne vrtiti po glavi
-
i kad nas je tuga do neba spermiogram ali mi je mr.rekla da je nasla 16 ok spermija.da nije ok nebi rekli da dođes sutra nebrini to
-
to mi i muz stalno govori, da se bespotrebno brinem i ubijam u pojam, kad ce sve biti o.k., ali nekako je lakse kad se to cuje/procita od vas curka sa foruma
-
ja pametujem a mene krpi hoće li od 16 preziviti bar 5 do 5 dana.
stalno neki strahovi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma