Netko me je jednom uputio na nju,pa lijepo molim curu/e koje idu kod nje da mi se jave na pp.
Netko me je jednom uputio na nju,pa lijepo molim curu/e koje idu kod nje da mi se jave na pp.
mi smo od nje otišli, razloge možeš dobiti na pp ako hoćeš
Mi smo kod nje i jako smo zadovoljni. Sigurno ima i drukčijih iskustava, kao i sa svakim doktorom, ali ja dosad nemam zamjerki, dapače.
Joj,ja već dugo želim promijeniti pedijatricu,pa me zanimaju iskustva s njom.maxi,možeš mi poslat pp
VIP mama hvala na pohvali.
ja sam cula da ona odlazi ili je vec otisla. ali ne znam je li izvor pouzdan
Ja ne mogu vjerovat da nema normalnog pedijatra u ovom našem gradu! Oni koji su ok,su zauzeti.Hvala curke
nije otišla, a odlazi li, ne znam.
strah me je tko će doći, ako ode![]()
Moji su oba kod dr.Mladin Čikara isto u Remetincu i nama je ok. Ponekad nepotrebno detaljna ( stvara gužvu u čekaonici) ali je pažljiva.
A dr.Kovač ide za nekih par dana i doći će neko novi.
E, vidiš, a ja sam jednom ili dvaput bila kad je dr. Č. mijenjala dr. K. i totalno sam bila nezadovoljna!
stvarno smo malo kontaktirali jer je B već velik i zdrav, ali dr. Čikara mi nikako nije sjela. Bebu ću sigurno negdje drugdje prijaviti...
ja sam sa dr kovac strasno nezadovoljna i bila mi je pravi sok nakon dr zime koji mi je bio prefantastican (ona ga je naslijadila kad je isao u mirovinu i tako smo dopali kod nje) a sta se tice dr cikara samo smo jednom bili kod nje kad je mjenjala dr kovac i ne mogu iz jednog posjeta reci nista pretjerano ali vrlo vrlo je temeljita, nije htjela dati antibiotike dok ne napravi pretrage krvi, pluca slusa jako dugo, razmislja o tome koji ce lijek dati i tako. ja vrlo cijenim kad je lijecnik temeljit. to mi je neusporedivo vaznije od toga hoce li poskakljati dijete i biti nasmjesen prema roditeljima.
ja ovo sve mogu napisati za dr. K.vrlo vrlo je temeljita, nije htjela dati antibiotike dok ne napravi pretrage krvi, pluca slusa jako dugo, razmislja o tome koji ce lijek dati i tako. ja vrlo cijenim kad je lijecnik temeljit![]()
Naravno da je dr. Z. bio nešto posebno, ali dr. K. mi je bila njegova odlična nasljednica !
E a da si vidjela onu dr.Galjanić što je bila prije dr.Čikara zato je meni ona super.Galjanićka isto da je konc.logora došlaLu prvotno napisa
mi smo nakon Remetinca prezadovoljni na Krugama kod dr.Vidović
meni je remka najbliža i bilo mi je totalno nespretno dok smo bili u laginjinoj.. ja na poslu, dijete zakuri, po njega doma, pa nazad u gužvu, kolonu, pa nemaš di parkat, pa čekaj, pa nazad....
i stvarno mi nije baš zanemarivo biti blizu za neku uputnicu, recept i sl.
To mi je dosta važno.
Meni se poklopilo da smo bili zadovoljni i blizina adresi, popičila bih da moram još nekamo se vozati pola sata s bolesnim djetetom (što sam neko vrijeme i radila), pa još ako sam kojim slučajem i bez auta![]()
Eto, a ja sam s dr Galjanić bila jako zadovoljna. Ženi fakat osmjeh nije prirodno stanje stvari ali sam imala povjerenja u nju, nije brzala, radila bi sve potrebne pretrage, moglo se s njome sve dogovoriti. Dr Čikara mi nije predškolca htjela cijepiti s priorixom, uz vrlo ??? objašnjenje, kod drugog pedijatra sam to učinila bez imalo poteškoća (vjerujem da bi i kod dr Galjanić).
Eto, to i ja kažem, netko može imati peh pa dva tri puta zaredom imati loše iskustvo s nekim dr. netko nikad i hvalit istog na sva usta..
Ja nemam nekih posebnih zamjerki.
Nakon dr. Zime mi nitko neće biti dovoljno dobar, ali nisam uočila neke posebne greške. Ne mogu niti reći da su mi klinci bili nešto strašno bolesni, pa nismo bili baš puno puta, ali ovoliko koliko smo bili, bila je OK.
maxi, daj i meni pošalji razloge na pp, baš me zanima.
Jučer potvrđeno, dr KOvač odlazi radit u bolnicu.,neslužbeno saznala da dolazi neka dr iz Ivanić grada
Mi smo željeli ići u Remetinec,ali nam je patronažna rekla da nije dobro jer su djeca u istoj čekaonici sa bolesnim odraslima![]()
Čekaonica je užasna.
Ja obično vodim djecu ujutro rano i bude gužva jer u istoj čekaonici i pacijenti za lab.a poslije i ne baš.
Ja sam izabrala Remetinec jer mi je najbliži i parking ok.
Je li stigao netko novi? :/
Ne znam,mi danas idemo na upoznavanje u Trnski kod dr Borčić.
Imala sam priliku upoznati novu pedijatricu koja je unazad dva tjedna u ovoj ordinaciji.
Za sada mi se čini ok. Temeljita je, simpatična .. vidjet ćemo dalje.
meni isto nakon dr. zime nitko nece biti dovoljno dobar![]()
doduse ja u doktora idem zaista rijetko i kad je nesto sto me zabrine i o cemu zelim malo podrobnije popricati odem u dr. zime u privatnu polikliniku. prije dva dana smo bili kod nove doktorice u remetincu, zove se dr. maric. na prvi dojam mi se svidja, kao sto rece VIP temeljita je, simpaticna, polako pristupa djeci, ne inzistira na koristenju stapica pri pregledu grla kao dijete zna dovoljno jako zinuti (m mrzi taj stapic) , prije nego nesto pregleda djetetu pokaze sto ce raditi i sa cim. meni osobno su to jako bitne stvari.
ono sto mi se nesto manje svidjelo je sto mu je odmah dala antibiotik. koji mu ja onda nisam dala. ali se nakon brisa grla ispostavilo da mu ipak trebapa joj danas treba reci da mu ja nisam dala antibiotik jer sam zeljela biti 100% sigurna da mu je neophodan ali sam ga ne razmisljajuci uzela u ljekarni i da mu je eno u frizideru prosao rok pa da mi sad treba recept za novi.
e ako ne bude radila probleme oko toga onda mi se skroz svidja. jer naprosto mrzim kad lijecnici olako daju te antibiotike za svaku infekciju, a sve to prije nego obave pretrage da se utvrdi da li je to zaista potrebno.
I mi danas bili kod nove dr. u Remetincu i moram priznati da nisam zadovoljna. Dala nam je antibiotik jer M. ima upalu grla i najvjerojatnije i upalu uha, a kad je vidjela da još nije cijepljena, prokomentirala je da će je cijepiti kad dođemo na kontrolu bez obzira na temperaturu i bolest.Mislim da ćemo pod hitno promijeniti dr.
I mi danas bili kod nove dr. u Remetincu i moram priznati da nisam zadovoljna. Dala nam je antibiotik jer M. ima upalu grla i najvjerojatnije i upalu uha, a kad je vidjela da još nije cijepljena, prokomentirala je da će je cijepiti kad dođemo na kontrolu bez obzira na temperaturu i bolest.Mislim da ćemo pod hitno promijeniti dr.
ma gle, Zima je jedan i jedini, naj pedijatar.meni isto nakon dr. zime nitko nece biti dovoljno dobar
Ali kad sam osuđena na ovaj dz, onda mogu birat između ove dr. i one u dr. smjeni, koja mi nikako nikako se ne sviđa
Lu prvotno napisa
ako je pametna tražit će da ovaj antibiotik platiš iz svog džepa.
U Remetincu opet promjena pedijatrica, dr kovač ima već zamjenu a Čikara dobija zamjenu krajem mjeseca!
Kako to misliš??
Pa zar dr. Marić nije došla na mjesto dr. Šižgorić-Kovač ?
Trenutno je na godišnjem.
Kako to misliš??
Pa zar dr. Marić nije došla na mjesto dr. Šižgorić-Kovač ?
Trenutno je na godišnjem.
Monax, jesam li dobro shvatila da i Čikara odlazi?
Da,dr Marić jeste zamjena od Kovač, ali dr Čikara odlazi sad krajem 8 mjeseca.
Bila sam kod dr Marić i baš mi se čini fina, ali mi smo kod Čikare!
Monax, brzina ti je vrlinaThanx
Mi smo bili kod Čikare, i bila mi je OK. Uffff, ovo mi je katastrofa
Ja sam fakat zbrljala u postu.Brokvica prvotno napisa
Samo Čikara odlazi! Sorry
pa, čovječe, cijelo popodne mozgam kako da i Marić odlazi :?
uh, sad mi je lakše...
Inače, ja sam prezadovoljna s dr. Marić![]()
hej,evo meni je ovo prvi put ovdje...bas sad citam...danas smo bile u remetincu kod doktorice i iznenadila sam se kada sam vidjela da vise doktorica cikara ne radi tamo,dosla je neka nova...monax prvotno napisa
Da, nema Čikare sad je neka neznam ime, ali mi se čini ok.
Jedino je i dalje gužva :/ , pogotovu sad kad ima puno nahlada.
dala mi je novi bez problemamama courage prvotno napisa
![]()
meni se dr maric jako svidja. smirena je, super otvorena sa djecom, ne pregledava grlo na silu nego ako treba ceka sve dok se dijete ne opusti i samo ne zine, i ne koristi stapic za preglede ako dijete zna dovoljno jako zinuti.
moje sve preporuke za nju.