Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Dr Kovač u Remetincu

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Dr Kovač u Remetincu

Netko me je jednom uputio na nju,pa lijepo molim curu/e koje idu kod nje da mi se jave na pp.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo od nje otišli, razloge možeš dobiti na pp ako hoćeš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kod nje i jako smo zadovoljni. Sigurno ima i drukčijih iskustava, kao i sa svakim doktorom, ali ja dosad nemam zamjerki, dapače.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joj,ja već dugo želim promijeniti pedijatricu,pa me zanimaju iskustva s njom.maxi,možeš mi poslat pp

VIP mama hvala na pohvali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam cula da ona odlazi ili je vec otisla. ali ne znam je li izvor pouzdan

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja ne mogu vjerovat da nema normalnog pedijatra u ovom našem gradu! Oni koji su ok,su zauzeti.Hvala curke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije otišla, a odlazi li, ne znam.

strah me je tko će doći, ako ode

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moji su oba kod dr.Mladin Čikara isto u Remetincu i nama je ok. Ponekad nepotrebno detaljna ( stvara gužvu u čekaonici) ali je pažljiva.

A dr.Kovač ide za nekih par dana i doći će neko novi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, vidiš, a ja sam jednom ili dvaput bila kad je dr. Č. mijenjala dr. K. i totalno sam bila nezadovoljna!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno smo malo kontaktirali jer je B već velik i zdrav, ali dr. Čikara mi nikako nije sjela. Bebu ću sigurno negdje drugdje prijaviti...

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam sa dr kovac strasno nezadovoljna i bila mi je pravi sok nakon dr zime koji mi je bio prefantastican (ona ga je naslijadila kad je isao u mirovinu i tako smo dopali kod nje) a sta se tice dr cikara samo smo jednom bili kod nje kad je mjenjala dr kovac i ne mogu iz jednog posjeta reci nista pretjerano ali vrlo vrlo je temeljita, nije htjela dati antibiotike dok ne napravi pretrage krvi, pluca slusa jako dugo, razmislja o tome koji ce lijek dati i tako. ja vrlo cijenim kad je lijecnik temeljit. to mi je neusporedivo vaznije od toga hoce li poskakljati dijete i biti nasmjesen prema roditeljima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrlo vrlo je temeljita, nije htjela dati antibiotike dok ne napravi pretrage krvi, pluca slusa jako dugo, razmislja o tome koji ce lijek dati i tako. ja vrlo cijenim kad je lijecnik temeljit
    ja ovo sve mogu napisati za dr. K.
    Naravno da je dr. Z. bio nešto posebno, ali dr. K. mi je bila njegova odlična nasljednica !

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    a sta se tice dr cikara samo smo jednom bili kod nje kad je mjenjala dr kovac i ne mogu iz jednog posjeta reci nista pretjerano ali vrlo vrlo je temeljita, nije htjela dati antibiotike dok ne napravi pretrage krvi, pluca slusa jako dugo, razmislja o tome koji ce lijek dati i tako. ja vrlo cijenim kad je lijecnik temeljit. to mi je neusporedivo vaznije od toga hoce li poskakljati dijete i biti nasmjesen prema roditeljima.
    E a da si vidjela onu dr.Galjanić što je bila prije dr.Čikara zato je meni ona super.Galjanićka isto da je konc.logora došla

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo nakon Remetinca prezadovoljni na Krugama kod dr.Vidović

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je remka najbliža i bilo mi je totalno nespretno dok smo bili u laginjinoj.. ja na poslu, dijete zakuri, po njega doma, pa nazad u gužvu, kolonu, pa nemaš di parkat, pa čekaj, pa nazad....
    i stvarno mi nije baš zanemarivo biti blizu za neku uputnicu, recept i sl.
    To mi je dosta važno.

Meni se poklopilo da smo bili zadovoljni i blizina adresi, popičila bih da moram još nekamo se vozati pola sata s bolesnim djetetom (što sam neko vrijeme i radila), pa još ako sam kojim slučajem i bez auta

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, a ja sam s dr Galjanić bila jako zadovoljna. Ženi fakat osmjeh nije prirodno stanje stvari ali sam imala povjerenja u nju, nije brzala, radila bi sve potrebne pretrage, moglo se s njome sve dogovoriti. Dr Čikara mi nije predškolca htjela cijepiti s priorixom, uz vrlo ??? objašnjenje, kod drugog pedijatra sam to učinila bez imalo poteškoća (vjerujem da bi i kod dr Galjanić).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, to i ja kažem, netko može imati peh pa dva tri puta zaredom imati loše iskustvo s nekim dr. netko nikad i hvalit istog na sva usta..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja nemam nekih posebnih zamjerki.
    Nakon dr. Zime mi nitko neće biti dovoljno dobar, ali nisam uočila neke posebne greške. Ne mogu niti reći da su mi klinci bili nešto strašno bolesni, pa nismo bili baš puno puta, ali ovoliko koliko smo bili, bila je OK.
    maxi, daj i meni pošalji razloge na pp, baš me zanima.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jučer potvrđeno, dr KOvač odlazi radit u bolnicu.,neslužbeno saznala da dolazi neka dr iz Ivanić grada

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo željeli ići u Remetinec,ali nam je patronažna rekla da nije dobro jer su djeca u istoj čekaonici sa bolesnim odraslima

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čekaonica je užasna.
    Ja obično vodim djecu ujutro rano i bude gužva jer u istoj čekaonici i pacijenti za lab.a poslije i ne baš.
    Ja sam izabrala Remetinec jer mi je najbliži i parking ok.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li stigao netko novi? :/

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam,mi danas idemo na upoznavanje u Trnski kod dr Borčić.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imala sam priliku upoznati novu pedijatricu koja je unazad dva tjedna u ovoj ordinaciji.
    Za sada mi se čini ok. Temeljita je, simpatična .. vidjet ćemo dalje.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni isto nakon dr. zime nitko nece biti dovoljno dobar
    doduse ja u doktora idem zaista rijetko i kad je nesto sto me zabrine i o cemu zelim malo podrobnije popricati odem u dr. zime u privatnu polikliniku. prije dva dana smo bili kod nove doktorice u remetincu, zove se dr. maric. na prvi dojam mi se svidja, kao sto rece VIP temeljita je, simpaticna, polako pristupa djeci, ne inzistira na koristenju stapica pri pregledu grla kao dijete zna dovoljno jako zinuti (m mrzi taj stapic) , prije nego nesto pregleda djetetu pokaze sto ce raditi i sa cim. meni osobno su to jako bitne stvari.
    ono sto mi se nesto manje svidjelo je sto mu je odmah dala antibiotik. koji mu ja onda nisam dala. ali se nakon brisa grla ispostavilo da mu ipak treba pa joj danas treba reci da mu ja nisam dala antibiotik jer sam zeljela biti 100% sigurna da mu je neophodan ali sam ga ne razmisljajuci uzela u ljekarni i da mu je eno u frizideru prosao rok pa da mi sad treba recept za novi.
    e ako ne bude radila probleme oko toga onda mi se skroz svidja. jer naprosto mrzim kad lijecnici olako daju te antibiotike za svaku infekciju, a sve to prije nego obave pretrage da se utvrdi da li je to zaista potrebno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mi danas bili kod nove dr. u Remetincu i moram priznati da nisam zadovoljna. Dala nam je antibiotik jer M. ima upalu grla i najvjerojatnije i upalu uha, a kad je vidjela da još nije cijepljena, prokomentirala je da će je cijepiti kad dođemo na kontrolu bez obzira na temperaturu i bolest. Mislim da ćemo pod hitno promijeniti dr.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mi danas bili kod nove dr. u Remetincu i moram priznati da nisam zadovoljna. Dala nam je antibiotik jer M. ima upalu grla i najvjerojatnije i upalu uha, a kad je vidjela da još nije cijepljena, prokomentirala je da će je cijepiti kad dođemo na kontrolu bez obzira na temperaturu i bolest. Mislim da ćemo pod hitno promijeniti dr.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni isto nakon dr. zime nitko nece biti dovoljno dobar
    ma gle, Zima je jedan i jedini, naj pedijatar.
    Ali kad sam osuđena na ovaj dz, onda mogu birat između ove dr. i one u dr. smjeni, koja mi nikako nikako se ne sviđa

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ono sto mi se nesto manje svidjelo je sto mu je odmah dala antibiotik. koji mu ja onda nisam dala. ali se nakon brisa grla ispostavilo da mu ipak treba pa joj danas treba reci da mu ja nisam dala antibiotik jer sam zeljela biti 100% sigurna da mu je neophodan ali sam ga ne razmisljajuci uzela u ljekarni i da mu je eno u frizideru prosao rok pa da mi sad treba recept za novi.
    e ako ne bude radila probleme oko toga onda mi se skroz svidja. jer naprosto mrzim kad lijecnici olako daju te antibiotike za svaku infekciju, a sve to prije nego obave pretrage da se utvrdi da li je to zaista potrebno.
    ako je pametna tražit će da ovaj antibiotik platiš iz svog džepa.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U Remetincu opet promjena pedijatrica, dr kovač ima već zamjenu a Čikara dobija zamjenu krajem mjeseca!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako to misliš??
    Pa zar dr. Marić nije došla na mjesto dr. Šižgorić-Kovač ?

Trenutno je na godišnjem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako to misliš??
    Pa zar dr. Marić nije došla na mjesto dr. Šižgorić-Kovač ?

Trenutno je na godišnjem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Monax, jesam li dobro shvatila da i Čikara odlazi?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da,dr Marić jeste zamjena od Kovač, ali dr Čikara odlazi sad krajem 8 mjeseca.

Bila sam kod dr Marić i baš mi se čini fina, ali mi smo kod Čikare!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Monax, brzina ti je vrlina Thanx

Mi smo bili kod Čikare, i bila mi je OK. Uffff, ovo mi je katastrofa

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Brokvica prvotno napisa
    Monax, jesam li dobro shvatila da i Čikara odlazi?
    Ja sam fakat zbrljala u postu.
    Samo Čikara odlazi! Sorry

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa, čovječe, cijelo popodne mozgam kako da i Marić odlazi :?

uh, sad mi je lakše...

Inače, ja sam prezadovoljna s dr. Marić

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Moji su oba kod dr.Mladin Čikara isto u Remetincu i nama je ok. Ponekad nepotrebno detaljna ( stvara gužvu u čekaonici) ali je pažljiva.

A dr.Kovač ide za nekih par dana i doći će neko novi.
    hej,evo meni je ovo prvi put ovdje...bas sad citam...danas smo bile u remetincu kod doktorice i iznenadila sam se kada sam vidjela da vise doktorica cikara ne radi tamo,dosla je neka nova...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, nema Čikare sad je neka neznam ime, ali mi se čini ok.
    Jedino je i dalje gužva :/ , pogotovu sad kad ima puno nahlada.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ako je pametna tražit će da ovaj antibiotik platiš iz svog džepa.
    dala mi je novi bez problema
    meni se dr maric jako svidja. smirena je, super otvorena sa djecom, ne pregledava grlo na silu nego ako treba ceka sve dok se dijete ne opusti i samo ne zine, i ne koristi stapic za preglede ako dijete zna dovoljno jako zinuti.
    moje sve preporuke za nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •