zahvaljujući shanti koja mi je dala ideju i poticaj
kao i svojoj potrebi da s vama, kojima je ta
informacija najpotrebnija zavrtim temu o ayurvedskoj terapiji koju sam
isprobala:
naime, izbjeći ću reklairanje i taj dio informacije svima koje zanima šaljem na pp

prvo, ja imam 40 mm45, theratozoospermija, moj sužen jajovod,
2 neuspjelaAIH i na ovom IVFu uz 22 gonala dobila 11 js od kojih se 8 0plodilo, tri vraćene uz pohvale da su 2 čak savršene a naknadno dobili još 2 blastice za na led....
računam da je tom uspjehu doprinjela i ayurvedska terapija.
e još nešto...prije 10 godina sam upoznala ayurvedu zbog učenja transcendentalne meditacije koju sam zapustila a ovih dana intenzivno prakticiram i uopće nemam one valunge oko čekanja bete jer sam kao u nekom zaštitnom omotaču...
dakle, slučajno sam doznala da u zgb dolazi svakih par mjeseci na tjedan dana jedan indijski ayurvedski liječnik koji pulsnom dijagnozom skenira stanje oko ravnoteže doša (kappa, pita i vata), da preporuke oko prehrane i prepiše preparate i terapiju...
on dolazi 18.11. pa ako treba broj i adresa na pp...
iz svog izvora sam doznala da su kod njega riješili problem neplodnosti...
dao mi je za mm i mene biljne preparate na bazi himalajskih biljaka u maslu ili u tabletama i prepisao za jačanje maternice terapiju abyange i rasayanabath u prijevodu prekrasna masaža sezamovim uljem kao detoksicirajuća priprema za biljni klistir koji je isto detoksicirajući i oporavljajući pa valjda zato donji organi mogu biti i ojačani (slobodni prijevod)....
ljekovi se naruče i stignu za 8 do 14 dana a ako netko nije iz zgb šalju poštom, za broj i adrese onda na pp....
ja sam isprobala na tone alternativnih stvari u rješavanju ovog problema
i kad je riječ o prirodnim preparatima koji nas zapravo malo pomaze i pomognu da lakše prođemo kroz postupak koji ostavlja traga na tijelu
i našem zdravlju, odmah sam za, pa sam eto i ovo isprobala...vama želim da same vidite što ćete s ovom informacijom
puno ljubavi i pozdrav od anći