-
objašnjavanje PP-a drugima
Koje vas stvari muče kad drugo dijete iz vrtića pita nešto o vašem djetetu?
-
nemam problema s tim kada djeca pitaju veći problem su mi odrasli koji neki puta uopće nemaju takta
moj mlađi sin je djete s pp i ne ide u vrtić ali zato svaki dan ide sa mnom u vrtić po starijeg sina
on ima malformacije ruku i nosi udlagice na rukama koje sežu od prstića šake do lakta i djeci to odmah upadne u oči.
njima lijepo objasnim da se on rodio s bolesnim ručicama i da on to mora nositi na rukama i djeca to prihvate kao takvo
ali neki odrasli uoće nemaju nimalo kulture
nemam problem s tim da objasnim što mu se dogodilo jer sam ja svoje djete prihvatila kao takvo onog dana kada se rodio ali komentari tipa "ajme šta si je ruke potrgo" i sl. me fakat izbace iz takta
-
Obično djeca stvarno nisu nikakav problem, oni otvoreno pitaju i mi im dajemo otvoren odgovor, kao što je mama2 napisala, roditelji imaju svakava pitanja i isčuđuju se na razne načine. I njima fino smireno kažem i gotovo, mislim da se ne treba upuštati u dugu raspravu nego kratko reći što je problem i onaj tko želi shvatiti prihvatit će taj odgovor.
-
Slažem se, gotovo je uvijek problem u neznanju, a ne u zloći, iako nas to itekako može izživcirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma