Mostarka prvotno napisa
Hihihi, ovaj je bas u svemu oposite!! Ali necu ispravljati jer bih pukla od smjeha.
Mostarka prvotno napisa
Hihihi, ovaj je bas u svemu oposite!! Ali necu ispravljati jer bih pukla od smjeha.
Cccccc, i onda neko ovakvu bebu opise kao strogu... :valjus:ms. ivy prvotno napisa
citala sam malo ove topice o zamišljanju i sigurno bi bilo zanimljivo poslati ovaj link psihologu koji se bavi grupnom komunikacijom na Internetu. a zanimljivo je i kako je nekim ljudima zanimljivo kriti godine, ime i općenito identitet. meni je to zapravo ono što me kod foruma smeta. i to je razlog zašto sam prestala chatat iako sam bila gotovo ovisnica o iskonovom chatu.
moj je nick lidija_33 jer se zovem lidija i kad sam se učlanila imala sam 33 godine ( u međuvremenu napunila 34).
a zanimljivo je i kako se u glavi stvara slika "halo" efektom. za Ivančicu ste svi mislili da je snaša, malo podeblja i s kuhačom samo zato što je iz Slavonije. znači slavonija=hrana,debljina, zagreb=visoke intelektualke, feministice, hercegovina= kršnost, glasnost i sl. kako sam sretna da zapravo nije tako i da se ljudi ne mogu strpati u ladice niti klasificirati. u svakom slučaju zanimljive su ove vaše rasprave i puno se iz njih može naučiti. može se izračunati i koliko je tko proveo vremena ispisujući sve to pa se zapitati: imaju li te cure stvarno toliko vremena ako su još i zaposlene (pa zaključujemo da dobar dio njih forumira, jeli, s posla)
za ivancicu su svi mislili da je takva zato jer ima najveci broj postova na receptima. sto bi moglo znaciti da ljudi prave gresku zamisljajuci da oni koji puno kuhaju (ili bar pricaju o jelu ko aproicot) moraju biti takvi. ili da one poput mene koje ne pricaju o kuhanju, moraju biti mrsave (uh, koja je to tek greska)
i ti si naprimjer iz slavonije pa te nikad nisam zamislila slicnu ivancici. ni priblizno.
a ti konstantno ovdje nas klasificiras, pa i ovim postom, ne mislis da je tako?
Joj, Lidija, a da ti tek znaš kako se mi dobro zabavljamo!
Pridruži nam se!
ma i ja se dobro zabavljam i trudim se ne klasificirati. ma baš veseli što ništa nije jednoznačno i što 2 i 2 nije uvijek 4 kao u mojoj profesiji.
i nije mi jasno, ivarice, na što se odnosi riječ konstantno u tvojoj poruci. i tko ste to vi?
cure, nemojte se natezati... ovo je jedan bezbrizan topic, neka takav i ostane...
mir-mir-mir...
ok - "konstantno" prebacujem u "s vremena na vrijeme".
a "mi" smo razlicite mi, one ojima se obracas u svojim postovima, ne navodeci imena, a nazivajuci ih naprimjer "clanicama udruge", "nekim clanicama udruge", "vjernicama", a ovdje "curama koje trose svoje ili gazdino vrijeme ispisujuci po forumu".
sandraf, ja sam ti takva, a i ne vidim inace smisla 4. nastavku ovog topika
Mislis na moj opis MOSTARKE? :cerek:lidija_33 prvotno napisa
Jer ako da moram te ispraviti: ja sam zamisljala da MOSTARKA glasno prica zato sto je nick napisala velikim slovima. Kad na netu pises velikim slovima to znaci da se deres. Kod asocijacija je glupo reci da 'podes' od necega, ali ok, ako sam posla od necega to je onda od tog njenog CapsLock efekta, a ne od cinjenice da je MOSTARKA iz Mostara koji je pak u Hercegovini, a gdje ljudeki glasno pricaju.:rastrosni smajlic koji se ne moze suzdrzati od rolanja ocima u ovom slucaju:
da da ja sam ona s krunicom oko vrata i HBK za vratom...eto klasifikacije...ne, jos bolje, ja sam zenska verzija onog ucitelja pedofila iz zlikavaca...
a, vidiš, ti si meni lidija koje se još u trudnoći informirala o dojenju i to mi je bilo baš drago.
Očito su različiti parametri po kojima (pr)ocjenjujemo ljude koje ne poznajemo.
Zanimljivo mi je kako ljudi s foruma uspoređuju forumaše s glumcima, meni to nekako ne pada na pamet...
Meni budi fantaziju uvijek ili nik ili zakačena slika, a neke sam i vidjela.
Ljudi koji su me dojmili s foruma makar nisu tako često tu, su Zrinka, Ivarica, Maja, Nataša, Ančica, Anči..., Saradadevi, Davor, Alamama, Mukica, Renata, Marta, Vedrana, Stray cat, Puros, Daniela32 i to najviše zbog svojih životnih stavova, životnih priča i angažmana. Sve vas ovim putem pozdravljam :D
Lidija, daj se skuliraj...
Cure se dobro zabavljaju na ovom topicu. Puno njih se jaaaako dugo ovdje dopisuje, i imaju se pravo zafrkavati jedna s drugom, kako njima pase.
Ako tebi ne pase ovaj topic, onda se nemoj ukljucivati na njega, kao sto se nije ukljucila ni gomila drugih korisnika.
Live and let live![]()
Pa ljudi pa ne bute se sad valjda i tu svadili...
Ovaj topic je bio "pusti mozak na pašu i uživaj..."
evo samo kratko da se ubacim...
upoznala sam Lutonjicu jucer...i nisam ju tako zamisljala...nekako mi je cudno da ce mi ona (izmedju ostalih) davati (i da sam toliko toga vec od nje procitala) potrebne i cijenjene savjete...pa izgleda kao srednjoskolka (ovo je kompliment, svakako)
pozdrav svim curama
a meni je ivančica
nabila komplekse do kraja života :plačko
ja više nikad neću bit tako vitka:buAAAAAAAAAAA
i još se usudi bit velemajstorica kuhinje :ljutko
tak da me do kraja pokopa :mr green
ja kuham rudimentarno a u turu se širim na sve strane proporcionalno
jadro, bolje da se ja onda negdje sakrijem i da me nitko nikad ne vidi, jer kad me vide, neće me više htjeti slušati![]()
mislim, to mi je i inače problem u životu, što izgledam kao blesava srednjoškolka pa si svi (čitaj: posebno žene na šalterima banki, pošta, hzzo-a, ali i većina ostalih) daju za pravo da mi se obraćaju s ti, budu bezobrazni i ne slušaju jednu riječ iz mojih usta...
jesam ja vama ispričala zgodu sa stričekom iz pretplate hrt-a??? zvoni on meni na vrata, ja mu otvorim sa zarom na rukama, a on će meni :"
- jel ima netko od odraslih doma??
- ima, ja...
- aha, a kad će doći mama ili tata?
- ja sam mama...
- aha, a kad će doći gazda (???) stana?
- moj muž i ja smo gazde stana...
- a da? vi, znači? joj, bla bla bla i krene priča zašto je došao...
To je žena mog bratića super riješila! Kada joj se netko od dotičnih obrati sa "ti" ona mrtva hladna pita da li se oni od nekud poznaju kada joj se tako obraćajuLutonjica prvotno napisa
![]()
cuj, lutonjice, to se i meni dogadjalo dok nisam natukla ovaj, blago receno, debeli visak kilograma cirka oko 40 previše pa si ti misli... sad vise nitko ne misli da sam srednjoskolka. ja radim u gimnaziji i iks puta se dogodilo da uđe netko u razred dok sam ja nutra i pita di vam je profesor. ili dok sam davala instrukcije dođe student na instrukcije i kaže meni ajd zovi profesoricu, ja kažem pa ja sam a on se pukne smijat....
lidija kad sam predavala u srednjoj
ista situacija
(prije par godina s 31)
a sad ruski tenk T-34
[quote="Lutonjica"]jadro, bolje da se ja onda negdje sakrijem i da me nitko nikad ne vidi, jer kad me vide, neće me više htjeti slušati![]()
mislim, to mi je i inače problem u životu, što izgledam kao blesava srednjoškolka pa si svi (čitaj: posebno žene na šalterima banki, pošta, hzzo-a, ali i većina ostalih) daju za pravo da mi se obraćaju s ti, budu bezobrazni i ne slušaju jednu riječ iz mojih usta...
ma oni su bezobrazni bez obzira na godine. za njih je recept budi i ti takva i traži svoja prava: ja sam se malo prije poroda tako izderala na službenicu poštanske banke jer je bila bezobrazna i ženi pred porod pravila probleme da se odmah sve riješilo. kako je to brega jednom rekao: ovdje kome ne porastu zuubi, ej kukala mu maati, ovdje nikad neće čopor naći tko ne nauči urlatiiii
juhu maria71 mi smo generacija.....maria71 prvotno napisa
samo se tješim pa ja sam tek rodila imam vremena smršaviti, da da ali ja sam i u trudnoću krenula s pooovelikim viškom. :deblj, deblj:
i tako se ja tješim, pa tek sam rodila, a kaže mi jedna legica, moja vršnjakinja, da da tako se i moja mama tješi...
ja sam očito na mamu i baku koje su se rastenkirale nakon poroda.....
i ostale zauvijek u tenkastom agregatnom stanju...:rezignirani smajlić
p.s. ja sam tebe zamišljala kao gospođu srednje visine ,finog tena
s punđom i fancy naočalama s Demidiovićem;minorskim i Bermanom ispod ruke
:mr green
ti si lutonjica isto bedasta :belj: tako propustit priliku da ne placas pretplatu, to ne moze svatko :dabl belj i nevjerica:Lutonjica prvotno napisa
Lutonjica prvotno napisa
ISTA STVAR
samo sam ja bila dosta pametna da kažem, mame nema doma... joooj moram odvalit jednog :D sama sebi!!!
je je to mi je i muž rekao...
a kaj ja mogu, ja fakat ne znam i nemrem muljat, jednostavno NE MOGU...
uglavnom se iznenadim kad upoznam forumasice uzivo
recimo, samaritanka, koja njezna cura
voljela bih uzivo vidjeti, a stalo mi uzmice - apricot, jer se mozda znamo iz vidjenja s faksa...
meni je bilo lako jer sam pop... kad mi je tip odvalio, ni pet ni šest, zdravo, je l' mama doma? NIJE!
I vjerujem da si rekla istinums. ivy prvotno napisa
![]()
Ne vjerujem, ipak su tu godinice i godinice razlike.zrinka prvotno napisa
Ali, od 20-27.6. i od 30.7.-6.8. smo na Braču, pa ako se možete organizirati da se vidimo...
kakve godinice razlike? zrinka je upisivala godinu za godinom pa mislim da razlika nema
da da ali ja osim mat predajem i informatiku a dobar dio informatičara ima veliku guzu od sjedenja za kompom.
a apri nije upisivala godinu za godinu? umjesto upisa godinu za godinom trijebila upis godinu nagodinu?ivarica prvotno napisa
ne trijebila nego upotrijebila
meni je super nick dolega jer su to vjerojatno početna slova imena njezine djece do le ga npr. domagoj, lea, gabrijel ili tako nešto slično. na tu bi foru ja mogla biti LUŠIJA s naglaskom na srednjem slogu kao talijanski Lucija. apricot kako je nastao tvoj nick?
I ja sam upisivala godinu za godinu - apsolvirala u roku sa prosjekom 4,2.
Tek ONDA sam stala (ivarice, odbij).
lidija, već sam objasnila etimologiju mog nadimka - cijeli život su me zvali marelica, a kako sam puno putovala, stranci su me zvali apricot, apri... ovisno o državi.
I onda mi to priraslo srcu.
Ali, skrenusmo s teme.
Ja mislila da nas je odavno zakljucalo, a kad tamo...dogurali do 4. nastavka...
hvala,hvalalidija_33 prvotno napisa
dominik,lea i gabriel
S ovim se nikako ne mogu složitilidija_33 prvotno napisa
![]()
pa ja skoro pogodila!!! ti imaš curicu a ja tri dečka. volim ja svoje sinove, nikako se ne mogu pomiriti da neći imati kćer. a četvero djece mi je too much a i otkud znam da neće opet bit dečkodolega prvotno napisa
kažem dobar dio, ne svi...Janoccka prvotno napisa
osim toga ja bih radije smanjila stomak, guza može proći...
ja sam seJanoccka prvotno napisa
kad sam pročitala da si ti pop. mislim si kako žensko pa pop, tek sam kasnije pročitala dalje i skužila da je pop necenzurirani dio riječi pop......
janocka iz Vk pa je vitka, Ivancica iz Os i vitka, ja se pritajim i ne dajem recepte a izgleda da sam jedina pooozamašna Slavonka ovdje. stvar je u tome da ja recepte ne dajem, ja ih samo koristimmmmm. lud mi je opis Marije71 mene: al baš ni u čemu nije pogodila. sliku neću stavit da se slučajnoi neki manijak ne popali na mene....
Meni se jednom desilo nešto slično kao i Lutonjici. Ali da stvar bude gora bila sam trudna i to već dosta....cca 8 mjeseci...znaći vidjelo se.
Meni je došao neki tip na vrata za anketu ja otvorim a veli on:"Dobar dan, provodimo anketu pa ako ima netko stariji od 18 godina doma..."
Prvo sam zbunjeno pogledala u svoj trbuh i naravno da sam se počela cerit.
Onda kad sam mu rekla :"Da ima, ja!" on je izgledao još zbunjenije od mene.
Luda li čovjeka.
Nego, ja dolazim u subotu u Tvornicu.I Janko! I MM! I baš se veselim kaj ću vidjeti neke curke. Kaj se smijem ja nekom javiti i reći "E bok ja sam ona s foruma"? :cerek, cerek:
kažem dobar dio, ne svi...[/quote]lidija_33 prvotno napisa
Pa da skužila sam i dalje se ne slažem!
A s ovim pogotovo, ali kako to dobro zvuči :Djanocka iz Vk pa je vitka