Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Jel' moguce da joj je zima?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Jel' moguce da joj je zima?

Mene vise izluđuje kihanje moje bebe. Kihne minimalno pet puta na dan. A u stanu je 22-23 stupnja, obučena je u bodi, soknice i plišano odijelce - dakle poprilicno debelo. Razmisljala sam da li je alergična na nešto, ali ne, čini se da je to kihanje baš povezano s hladnoćom. Naime, obično kiše kad joj mijenjam pelenu, kad se kupamo (iako prostoriju dobrano dogrijem kaloriferom), i što mi predstavlja najveći problem, kad je nosim. U krevetiću je pokrivena laganom dekicom, ali kad je uzmem na ruke bez te dekice, obavezno kiše. I nosić joj je malo začepljen. Inače, na dodir nije hladna. Nosit je s dekicom mi je malo nespretno, klizi mi iz ruku. A skafander za po doma joj bome ne budem oblacila. Ima li još netko ovaj problem i kako ga rješava?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I moj bebac kise kad ga se presvlaci i kupa. Po odjevanju smo tu negdje, obavezno ide body i carapice, s time da ja jos dodam majcicu i plisanu tutu bez rukava. Najcesca kombinacija mi je body, majica, hulahopke, hlacice i jos povrh hulahopki carapice ili pletene slapice.

Moj se dosta voli nositi ali onda ne kise, u krevetu spava izmedju nas pa mu je dodatno toplo a kad idem van ako ga ja nosim onda je u slingu, dakle dobiva ekstra grijanje od mene plus sto mu dodam jos pamucnu jaknicu i kapu.

Mozda bi najbolje bilo da pitas pedijatra kad budes isla na kontrolu.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kaj 5 puta? Sinek mi kihne valjda 20 puta dnevno. I ja sam sretna jer znači da si sam čisti dišne puteve. Ujutro pročistimo nosić sa vaticom i fizikalnom i nakon toga s veseljem kišemo. Čak ga i bodrim pa mu uvijek veselo kažem "nazdravlje, bravo!" pa nek se dijete ne plaši svog kihanja.
    A kiše ko moj tata, uvijek po dva puta uzastopno. Uz to je još počeo intenzivno sliniti, tako kad kihne razleti se slina po svuda

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bebe kišu na promjenu temperature.
    To ne znaći da joj je zima.

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Bebe kišu na promjenu temperature.
    To ne znaći da joj je zima.
    Da, i meni se cini da je promjena temperature ključ. Inače, baš je smiješna kad kiše. Kihne, pa kaže nešto kao "aaaj!"

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja cura isto kiše i kašlje i mislim da mi se time javlja!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Re: Jel' moguce da joj je zima?

Citiraj Palagruža prvotno napisa
    Mene vise izluđuje kihanje moje bebe. Kihne minimalno pet puta na dan. A u stanu je 22-23 stupnja, obučena je u bodi, soknice i plišano odijelce - dakle poprilicno debelo. Razmisljala sam da li je alergična na nešto, ali ne, čini se da je to kihanje baš povezano s hladnoćom. Naime, obično kiše kad joj mijenjam pelenu, kad se kupamo (iako prostoriju dobrano dogrijem kaloriferom), i što mi predstavlja najveći problem, kad je nosim. U krevetiću je pokrivena laganom dekicom, ali kad je uzmem na ruke bez te dekice, obavezno kiše. I nosić joj je malo začepljen. Inače, na dodir nije hladna. Nosit je s dekicom mi je malo nespretno, klizi mi iz ruku. A skafander za po doma joj bome ne budem oblacila. Ima li još netko ovaj problem i kako ga rješava?
    normalno je da bebe kišu na promjenu temperature, nije joj ništa i ne trebaš je nositi u dekici, naprotiv, ovako kako je obučena je sasvim dovoljno

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I H. je prvih par mjeseci često kihala. To je normalno kod tako malih beba.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

L. kise svaki dan nekad i vise od 5 puta. Obicno to bude 2,3 puta zaredom. I ja sam cula da si na taj nacin cisti nos i uvijek sam happy kad kihne Tijekom dana joj cesto gledam u nosic i odmah vadim ako se nesto skupim. Mislim da joj nije hladno pa i mene nekad iz cista mira uhvati kihanje

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma kise i moj bebac jako cesto i voli kihnuti, nasmije se poslije nego je li mu hladno ako su mu rukice hladne? nekad mu bas budu hladne, kad smo u kuci, ali ja mislim da je dobro obucen. to mi baka danas nabacila: "kad su djetetu ruke hladne, onda mu je hladno." :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja isto ponekad kise, a stalno je polugola, isto kao i njen brat

nosi majicu s dugim rukavima i carape, a ima golu guzicu. po doma. kad idemo van joj obucem jos gornji dio trenirke, hlace, gace, tenisice i stucne.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moj nije tako jako obučen, ali zna isto kihati. negdje sam pročitala da kišu na promjenu temperature i zato što ne znaju ispuhati nosić pa ako im nešto zasmeta u nosu (iako to ne vidimo) kihnu. e sad.. ja si to tako tumačim. nije bolestan i nadam se da ni neće tako skoro! (dosta nam je ono bilo bolnica za cijele 2-3 godine)

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj manal prvotno napisa
    ma kise i moj bebac jako cesto i voli kihnuti, nasmije se poslije nego je li mu hladno ako su mu rukice hladne? nekad mu bas budu hladne, kad smo u kuci, ali ja mislim da je dobro obucen. to mi baka danas nabacila: "kad su djetetu ruke hladne, onda mu je hladno." :?
    Bebe drze ruke vani, tako da je normalno da su pomalo hladne. Jedino ako su bas led-ledeni, onda mu je vjerojatno zima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •