-
Ergometrin i dojenje
Vučem neko krvarenje već oko mjesec dana, ginić mi je dao dabroston da se to očisti međutim se krvarenje jako pojačalo pa mi je dao Ergometrin i rekao da podojim bebu (tj. da se izdojim, jer izdajam) pa onda da popijem tabl. 5 dana. Rekao mi je da beba može imati grčeve od tih tableta pa sam ja da to spriječim htjela dati malom adaptirano dok mi traje terapija a izdajati se i dalje da zadržim mlijeko. Međutim malecki je nakon jednog obroka adapt. sve povratio našto sam mu ja dala opet moje mlijeko i nazvala pedijatra koji mi je rekao da nikako ne dojim dok pijem tu terapiju. Opet sam zvala ginića koji mi je ponovio kako da radim i da će biti ok.
Cure molim vas vaša iskustva, da li ste dojile uz ovaj lijek?
Zhabice, našla sam u pretražniku da si ti pila, kako je bilo s dojenjem
Javite se
-
Rodila sam carski i dok sam bila u Vinogradskoj uredno su nam davali Ergometrin (male crne tablete), a bebe su nam donosili na podoj. NIšta nam nisu rekli da tablete i dojenje ne idu zajedno! Meni su propisali da ih nakon izlaska iz bolnice pijem još pet dana. Nakon što sam pročitala da ne idu uz dojenje, prestala sam ih piti, na svoju ruku.
Ne kažem da i ti to napraviš nego ti prenosim svoje iskustvo.
Već je prošlo 6 tj. od poroda i još lagano krvarim (mislim da će prestat uskoro).
Ne znam o kakvom je krvarenju riječ kod tebe.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma